miercuri, 20 octombrie 2021
spot_img
AcasăDeutsche WelleUngaria: Un scandal sexual zdruncină sistemul premierului Viktor Orbán

Ungaria: Un scandal sexual zdruncină sistemul premierului Viktor Orbán

Scandalul sexual în care este implicat politicianul Fidesz József Szájer este emblematic pentru ipocrizia şi dublul standard într-un stat al cărui premier incită împotriva Europei şi atacă homosexualii.

Cu cine şi cu câte persoane petrece un politician de comun acord în dormitorul său sau la ce chefuri legale cu tentă sexuală se duce este o chestiune privată în Europa tolerantă şi liberală. Cu condiţia să nu susţină în public, ipocrit, contrariul a ceea ce practică. Fiindcă atunci viaţa sa privată devine o chestiune de interes politic.

Astfel a devenit acum viaţa privată a eurodeputatului ungar conservator de dreapta József Szájer, un apropiat al premierului Ungariei, Viktor Orbán. În viaţa publică a ţării membră a UE, Szájer este cunoscut pentru convingerile sale tradiţionaliste. După 2010 el a scris noua Constituţie creştin-conservatoare a Ungariei, care conţine şi o prevedere homofobă privitoare la familie.

Vinerea trecută (27.11.2020), seara, Szájer a participat la Bruxelles la o petrecere cu tentă sexuală, ilegală din pricina măsurilor de combatere a pandemiei de coronavirus.

Presa belgiană precizează că a fost o petrecere destinată preponderent unor bărbaţi homosexuali. Aproximativ 25 de persoane au fost de faţă la evenimentul care s-a desfăşurat într-o locuinţă situată deasupra unui bar pentru homosexuali. Dat fiind că vecinii s-au plâns de gălăgie, poliţia a luat cu asalt locuinţa, a notat identitatea celor de faţă, preponderent bărbaţi dezbrăcaţi, şi a pus capăt petrecerii.

Deutsche Wellehttps://www.dw.com/ro
Deutsche Welle este un post de radio internațional din Germania. A început să emită regulat din anul 1953. Este membru ARD.Primul program în limba română a fost difuzat de postul de radio german la 19 august 1963. Și-a încetat activitatea pe 1 ianuarie 2012.Momentan, există un site în limba română.
ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DIN ACEEAȘI CATEGORIE

- Publicitate -spot_img

ULTIMELE ARTICOLE