United Galaţi a câştigat „Cupa României” la futsal

Data:

Formaţia United Galaţi a câştigat, luni seara, „Cupa României” la futsal, după o finală dramatică, disputată în Sala Sporturilor „Dunărea”, plină până la refuz de amatorii de sport din oraş. United s-a impus cu scorul de 5-4 (1-1), după ce, cu 13 minute înainte de finalul jocului, adversarii, Autobergamo Deva, conduceau cu 4-1. Gălăţenii, câştigători ai campionatului şi ai Supercupei în 2020, şi-au adjudecat astfel singurul trofeu care le lipsea din palmares.

Echipa din Deva a deschis scorul în minutul 4, prin Sasse, iar gazdele au egalat prin româno-brazilianul Daniel Araujo, în minutul 11. La pauză, cele două grupări au intrat la egalitate, dar după reluare oaspeţii au reuşit trei goluri consecutive, prin Sasse – 2 şi Covaci. Astfel, când mai erau doar 13 minute de joc, şansele gălăţenilor de a cuceri trofeul păreau infime. Însufleţiţi de antrenorul-jucător Florin Ignat şi de publicul extrem de pătimaş din Sala Sporturilor, cei de la United au început o cursă de urmărire care avea să se încheie cu o victorie miraculoasă. În numai cinci minute, Araujo, Pele şi Ignat au reuşit să ducă tabela de marcaj la un neverosimil 4-4. Gălăţenii au continuat să atace, iar insistenţa le-a fost răsplătită de golul înscris de Pele, care a stabilit scorul final, 5-4.

În finala care i-a adus în vitrină „Cupa României”, United a jucat în formula: Toniţa (Cîrdei) – Cireş, Burdujel, Crişan, Araujo – Crăciun, Ignat, Pele. Din lot au mai făcut parte: Păduraru, Boşneagă, Petică, Arhire şi Oană, titrează VIAȚA LIBERĂ.

spot_imgspot_img
Viața Liberă
Viața Liberăhttps://www.viata-libera.ro/
Are 6 ediții săptămânal și din 1998 este auditat BRAT. Este distribuit în județul Galați prin rețeaua proprie și Poșta Română. www.viata-libera.ro este ediția online și are aproximativ 20.000 de vizitatori unici zilnic.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Distribuie articolul

spot_img

Știri de astăzi

Mai multe articole similare
Related

Prima școală din Europa realizată cu o imprimantă 3D, inaugurată în Ucraina

Prima școală din Europa realizată cu o imprimantă 3D,...

Directoarea Administrației Spitalelor din București anchetată pentru luare de mită. Neagă toate acuzațiile

Directoarea Administrației Spitalelor din București, Oana Sivache, este cercetată...

Primarul orașului unde s-a născut Ceaușescu a trecut la PSD

Primarul orașului unde s-a născut Ceaușescu a trecut la...

Un om de afaceri din Sibiu cere 3,4 milioane de euro daune, unei redacții

Un om de afaceri din Sibiu cere 3,4 milioane...