joi, iunie 24, 2021
AcasăRețeaUniversitatea de Vest din Timișoara va fi în 2021 gazda celei mai...

Universitatea de Vest din Timișoara va fi în 2021 gazda celei mai mari conferințe europene în domeniul asigurării calității învățământului universitar « expressdebanat.ro

Asociația Europeană a Universităților a desemnat Universitatea de Vest din Timișoara drept gazda celei mai prestigioase conferințe anuale europene în domeniul asigurării calității în învățământul universitar – European Quality Assurance Forum. Conferința va avea loc în premieră în România și se va desfășura în perioada 18-20 noiembrie 2021.

Evenimentul ajunge pentru…

Express de Banathttps://expressdebanat.ro/
Cotidianul online Express de Banat ce a apărut pe piața media la 15 noiembrie 2011, redă în timp real ceea ce se petrece în județul Caraș-Severin și Timiș, dar prezintă și povești de viață, performanțe sportive sau subiecte controversate, care stârnesc reacții numeroase din partea cititorilor. Express de Banat se adresează totodată mediului de afaceri, fiind aduse în atenția publicului business-uri de succes sau oportunități de afaceri. Într-o eră a internetului, promovarea produselor și serviciilor dumneavoastră pe site-ul Express de Banat înseamnă garantarea unor clienți noi și menținerea companiei în prim plan.
ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

CELE MAI CITITE