sâmbătă, 28 mai 2022
AcasăNewsletterUniversitatea de Vest, fruntașă între unitățile de învățământ superior din țară, într-un...

Universitatea de Vest, fruntașă între unitățile de învățământ superior din țară, într-un sondaj american

Într-un top internațional al unităților de învățământ superior care ajută studenții americani să se ghideze pentru schimbul de experiență, Universitatea de Vest din Timișoara ocupă primul loc între cele de la nivel național, din punctul de vedere al reputației academice.

Clasamentul Best Global Universities Rankings cuprinde 1.500 de universități din 90 de țări. Acestea au fost evaluate în baza mai multor indicatori cum ar fi reputaţia mondială și regională, numărul publicaţiilor, numărul cărților și  numărul conferințelor susținute, numărul citărilor naționale și internaționale și numărul de lucrări citate regăsite în publicațiile de referință.

Domeniul Fizică din cadrul UVT s-a poziționat pe locul 219 la nivel mondial din 750 de universități care ofertează programe de studii similare și pe locul 2 la nivel național, din cele șase programe incluse.

Express de Banathttps://expressdebanat.ro/
Cotidianul online Express de Banat ce a apărut pe piața media la 15 noiembrie 2011, redă în timp real ceea ce se petrece în județul Caraș-Severin și Timiș, dar prezintă și povești de viață, performanțe sportive sau subiecte controversate, care stârnesc reacții numeroase din partea cititorilor. Express de Banat se adresează totodată mediului de afaceri, fiind aduse în atenția publicului business-uri de succes sau oportunități de afaceri. Într-o eră a internetului, promovarea produselor și serviciilor dumneavoastră pe site-ul Express de Banat înseamnă garantarea unor clienți noi și menținerea companiei în prim plan.
ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

DIN ACEEAȘI CATEGORIE

- Publicitate -spot_img

ULTIMELE ARTICOLE