Untold 2024: peste 97.000 de fani, în prima zi de festival | Monitorul de Cluj

Data:

spot_img

Untold 2024: peste 97.000 de fani, în prima zi de festival. Pe Cluj Arena s-a auzit piesa trupei Cargo „Dacă ploaia s-ar opri”.

Untold, festival care ocupă locul 3 în lume, și-a deschis porțile celei de-a 9-a ediții cu un val de energie, bucurie și momente magice.

Peste 97.000 de fani veniți din toată lumea, cei mai cunoscuți artiști, DJ de top, personaje fantastice, animatori, dansatori au celebrat împreună prima zi a festivalului Untold.

Seara de joi a adus pe cele opt scene artiști și DJ în premieră în România și pe Cluj-Arena, iar zecile de mii de fani au fost invitați să descopere experiențele oferite de creatorii Untold.

Citește și: Începe Săptămâna Haferland, când satele săsești se animă. Puteți asculta muzică germană din sec. XVI, jazz și arii cântate de fiicele ambasadorului Noble

Unul dintre cele mai așteptate momente de pe mainstage a fost show-ul lui Louis Tomlinson, aflat pentru prima dată pe scena principală a festivalului Untold.

„Untold este cu adevărat special! Energia acestui loc este ceva unic”

Britanicul a reușit să rezoneze perfect cu fanii săi. „Just Hold On” sau „Back to You”, piesele cu care a ajuns în clasamentele din Marea Britanie și Statele Unite, au transformat Cluj-Arena într-un loc al emoțiilor autentice. 

Louis Tomlinson a oferit fanilor Untold un show live în care a inclus și piese din cel mai recent album, „LIVE”, lansat în luna aprilie a acestui an, dar și o piesă de la One Direction.

Citește și: În Orientul Mijlociu pacea mai are de așteptat

„Walls” și „Two of Us” au fost cântate de fanii prezenți la scena principală, iar Louis a declarat cu entuziasm:

  • „Untold este cu adevărat special, vă mulțumesc! Energia acestui loc este ceva unic”, a declarat artistul britanic.

Continuarea în Monitorul de Cluj

Urmăriți PressHUB și pe Google News!

(sursa foto: Facebook/ Untold )

spot_imgspot_img
Monitorul de Cluj
Monitorul de Clujhttp://monitorulcj.ro
Monitorul de Cluj este cel mai important cotidian local din judetul Cluj, care apare in format tiparit si online din 1998. Ziarul tiparit apare in format standard 12 pagini, din care 4 color (luni-joi), si o editie de weekend (vineri-duminica). Continutul este preponderent comunitar (stiri si analize din domeniile administratie publica, sanatate, educatie), precum si pagini tematice (economie, mapamond, sport).

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Distribuie articolul

spot_img

Știri de astăzi

Mai multe articole similare
Related