Untold 2024, peste 427.000 de participanți în 4 zile | Monitorul de Cluj

Data:

spot_img

Untold 2024, peste 427.000 de participanți în 4 zile. Festivalul a atins un nou record în acest an, ultima zi a evenimentului înregistrând peste 100.000 de participanți, veniți din toate colțurile lumii.

Mainstage-ul Untold și-a deschis porțile pentru cea de-a patra zi de festival, pentru live act-uri în premieră, dar și pentru DJ set-uri în exclusivitate. Câștigător al unui premiu Grammy la categoria „Best Global Music Album”, Burna Boy a ajuns seara trecută pe scena principală a festivalului Untold.

Citește și: Director la Sf Pantelimon despre angajatele care au sesizat procuratura: „În fiecare zi în care profesează, defăimează ireversibil imaginea profesională a medicilor din întreaga țară”

Burna Boy a purtat o pălărie handmade, făcută de un designer român

Recompensat pentru cel mai bun album la nivel global, artistul nigerian a venit însoțit de un band, dansatori și o producție impresionantă, integrată în structura Mainstage-ului Untold. 

Cu un show live în care a inclus piese din cele mai apreciate albume, „Love, Damini” și „I Told Them”, Burna Boy a reușit să ofere fanilor de pe Cluj-Arena momente în premieră. Artistul a purtat la show o pălărie handmade a unui designer român.

Citește și: Știință, nu pseudoștiință. Sofia, la 102 ani, ia lecții de astronomie de la o profesoară din Elveția. Vrea să afle de unde vine încălzirea globală și dacă stelele dispar

DJ-ul numărul 3 al lumii, Martin Garrix, a generat o euforie uriașă pe Cluj-Arena. Set-ul live al olandezului a fost energie pură de la prima până la ultima măsură. Cu versiuni remix, realizate special pentru show-ul de la Untold sau cu producții noi lansate, Garrix le-a mulțumit fanilor din România. 

Garrix a electrizat atmosfera din mainstage-ul Untold. Cu un set în care a inclus „In The Name Of Love,” „Higher Ground,” „Animals,” „Hurricane” sau imnul de festival „High On Life”, Garrix a generat un spectacol vizual total. A fost un moment care a transformat Cluj Arena într-un univers unic, universul Untold.

Continuarea în Monitorul de Cluj

Urmăriți PressHUB și pe Google News!

(sursa foto: monitorulcj.ro)

spot_imgspot_img
Monitorul de Cluj
Monitorul de Clujhttp://monitorulcj.ro
Monitorul de Cluj este cel mai important cotidian local din judetul Cluj, care apare in format tiparit si online din 1998. Ziarul tiparit apare in format standard 12 pagini, din care 4 color (luni-joi), si o editie de weekend (vineri-duminica). Continutul este preponderent comunitar (stiri si analize din domeniile administratie publica, sanatate, educatie), precum si pagini tematice (economie, mapamond, sport).

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Distribuie articolul

spot_img

Știri de astăzi

Mai multe articole similare
Related

Procuroarea Felicia Popovici revine la șefia DNA Oradea | Bihoreanul

Procuroarea Felicia Popovici revine la conducerea Serviciului Teritorial Oradea...

Prestația la masterat a lui George Simion, ”care nu venea la cursuri” | Ziarul de Iași

„Era în medie, nici strălucitor, nici rău, prins de...