UNTOLD 2025. Primele abonamente pentru ediţia aniversară de 10 ani, puse în vânzare | Monitorul de Cluj

Data:

spot_img

UNTOLD 2025. Primele abonamente UNTOLD 2025 pentru ediţia aniversară de 10 ani vor fi puse în vânzare sâmbătă, 10 august.

Pe parcursul celor patru zile și patru nopți de festival, organizatorii UNTOLD au pregătit o serie de activări, cu zone de relaxare, de mâncare și băuturi, sesiuni de make-up, studio de tatuaje temporare și permanente, experiențe VR, și workshop-uri. De la petreceri tematice la experiențe unice realizate în colaborare cu partenerii festivalului, precum sesiuni de meet & greet și live-cooking, fiecare moment este pregătit pentru a transforma zilele de festival în experiențe memorabile.

Vor fi scene impresionante și music spot-uri speciale, peste 70 de vendori, un Fashion Village, zeci de activări ale partenerilor, animatori și dansatori care vor defila prin festival, precum și multe surprize.

Citește și: Percheziții la domiciliile unor cadre medicale de la spitalul Pantelimon după un memoriu adresat Procurorului General

O premieră la UNTOLD

Organizatorii au început deja pregătirile pentru ediția de anul viitor, când festivalul UNTOLD va celebra a 10-a ediție aniversară. Acest eveniment special va aduce și mai multă magie, surprize și momente memorabile pentru toți participanții.

Pentru a marca această ocazie deosebită, creatorii UNTOLD vor pune în vânzare primele abonamente pentru ediția 2025, începând de sâmbătă, 10 august 2024 de la ora 22.00.

La cea de-a 9-a ediție a festivalului UNTOLD, va avea loc o premieră pe scena principală de pe Cluj-Arena: interpretarea pieselor artiștilor în limbajul semnelor pentru persoanele cu deficiențe de auz. Această activitate specială este realizată cu ajutorul a doi oameni extraordinari, Lavinia și Alexandru, care vor aduce magia muzicii mai aproape de toți participanții.

Continuarea, în Monitorulcj.ro

Citește și: Rafila cere demisia conducerii spitalului Sf. Pantelimon în timp ce patru medici și asistente sunt audiați de Serviciul Omoruri. În aprilie nu a descoperit vreo neregulă

Urmăriți PressHUB și pe Google News!

(Sursa foto: UNTOLD / Facebook)

spot_imgspot_img
Monitorul de Cluj
Monitorul de Clujhttp://monitorulcj.ro
Monitorul de Cluj este cel mai important cotidian local din judetul Cluj, care apare in format tiparit si online din 1998. Ziarul tiparit apare in format standard 12 pagini, din care 4 color (luni-joi), si o editie de weekend (vineri-duminica). Continutul este preponderent comunitar (stiri si analize din domeniile administratie publica, sanatate, educatie), precum si pagini tematice (economie, mapamond, sport).

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Distribuie articolul

spot_img

Știri de astăzi

Mai multe articole similare
Related