miercuri, 19 ianuarie 2022
AcasăNewsletterUnul din 4 români testaţi în ultima săptămână au ieşit pozitiv la...

Unul din 4 români testaţi în ultima săptămână au ieşit pozitiv la Covid

Unul din patru români testați pentru Covid săptămâna trecută a fost confirmat pozitiv, iar numărul de cazuri depistate a fost de peste 57.000, dublându-se în două săptămâni, deși numărul de teste a crescut doar cu 4%.

În săptămâna care s-a încheiat duminică, 8 noiembrie, potrivit datelor transmise de Grupul de Comunicare Strategică și centralizate de Graphs.ro, au fost efectuate 212.341 de teste în România și au fost confirmate 57.088 infectări.

Astfel, rata de pozitivare a testelor a urcat la 26,81%, adică una din patru persoane testate avea COVID. În săptămâna precedentă, una din șase persoane testate a fost confirmată pozitiv, la un număr de teste mai mic cu patru mii.

În plus, numărul românilor confirmați pozitiv într-un interval de 7 zile s-a dublat în două săptămâni. Astfel, dacă în intervalul 19-25 octombrie au fost depistați 29.260 de persoane cu COVID, în săptămâna 2-8 noiembrie numărul acestora a ajuns la 57.088, în condițiile în care numărul testelor a ajuns de la 203.803 la 212.341, adică o creștere de doar 4%.

G4Media.ro
Group4 Media Freedom & Democracy este o organizatie non-profit cu sediul in Bucuresti. Scopul Asociatiei este imbunatatirea si modernizarea sistemului democratic in Romania.Asociatia este fondata de jurnalisti cu o experienta de peste 20 de ani in mass media, specializati in politica externa si interna, economie si justitie precum si in presa de investigatie. Asociatia este deschisa catre toti cei care rezoneaza cu obiectivele si valorile organizatiei.
ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DIN ACEEAȘI CATEGORIE

- Publicitate -spot_img

ULTIMELE ARTICOLE