sâmbătă, 28 mai 2022
AcasăNewsletterUrmărire ca în filme! Polițiștii au tras 20 de FOCURI de armă...

Urmărire ca în filme! Polițiștii au tras 20 de FOCURI de armă pentru a opri un hoț care conducea un TIR

Un bărbat de 27 de ani a furat un TIR și a fugit de polițiști 100 de kilometri. În cele din urmă hoțul a fost prins după ce s-au tras 20 de focuri de armă spre TIR-ul pe care îl conducea.

Mai multe echipaje de poliție din Maramureș au fost implicate vineri seară spre sâmbătă într-o acțiune de urmărire a unui TIR care a fost furat. Polițiștii au tras 20 de focuri de armă pentru a opri hoțul de TIR.

Inspectoratul de Poliţie al Judeţului Maramureș a comunicat că a fost sesizat vineri, în jurul orei 23, cu privire la faptul că un autovehicul ar fi fost furat din Sighetu Marmației.

Polițiștii au început urmărirea presupusului hoț care se îndrepta spre Baia Mare. Autoritățile au încercat initial să oprească vehiculul în localitatea Baia Sprie, doar că șoferul i-a ignorat și a continuat să meargă spre Baia Mare.

Monitorul de Clujhttp://monitorulcj.ro
Monitorul de Cluj este cel mai important cotidian local din judetul Cluj, care apare in format tiparit si online din 1998. Ziarul tiparit apare in format standard 12 pagini, din care 4 color (luni-joi), si o editie de weekend (vineri-duminica). Continutul este preponderent comunitar (stiri si analize din domeniile administratie publica, sanatate, educatie), precum si pagini tematice (economie, mapamond, sport).
ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

DIN ACEEAȘI CATEGORIE

- Publicitate -spot_img

ULTIMELE ARTICOLE