USR depune iar moțiune simplă împotriva ministrului Energiei, Virgil Popescu: „PSD, ai șansa să faci mai mult decât postări pe Facebook”

Data:

USR depune, din nou, moțiune simplă împotriva ministrului Energiei, Virgil Popescu și insistă să amintească Guvernului că prețul carburanților ar scădea dacă accizele ar fi micșorate.

„PSD, ai șansa să faci mai mult decât postări pe Facebook (…). Din cauza lui Virgil Popescu, milioane de români au plătit prețuri mai mari la facturi, în plină iarnă. PSD și PNL s-au certat pe măsurile care ar fi trebuit adoptate până a trecut iarna. Acum, haosul continuă. În timp ce ei se ceartă, prețurile la carburanți continuă să crească. Dacă le-ar păsa, ar adopta măsura propusă de USR încă din februarie”, transmite USR.

„Votați moțiunea simplă USR împotriva ministrului Energiei, Virgil Popescu!”

USR amintește că se cinci luni a propus scăderea TVA-ului la carburanți de la 19% la 5%.

„Tăiați TVA-ul, micșorați accizele. Fără TVA și accize, un litru de benzină ar scădea de la 8.62 lei/litru la 5.35 lei/litru. Un litru de motorină ar scădea de la 9.18 lei/litru la 5.98 lei/litru. 1. Adoptați proiectul USR. 2. Votați moțiunea simplă USR împotriva ministrului Energiei, Virgil Popescu. Hai, PSD!” se arată într-un mesaj postat de USR pe Facebook.

Urmăriți PressHUB și pe Google News!

spot_imgspot_img
Roxana Stancu
Roxana Stancu
Roxana Stancu (REPER MEDIA Argeş) are 20 de ani de experiență în jurnalism. A debutat în anul 2000, în TV, iar de atunci a profesat atât în presa audiovizuală, cât și în cea scrisă (locală și națională).

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Distribuie articolul

spot_img

Știri de astăzi

Mai multe articole similare
Related

Migrația românilor, între speranță și dezamăgire | PUTEREA A CINCEA

Migrația românilor, între speranță și dezamăgire. Acesta este fenomenul...

Cum plătesc locuitorii unei comune pentru a fi dezinformați? | Gazeta de Stâlpeni

Cum plătesc locuitorii unei comune pentru a fi dezinformați?...