duminică, 24 octombrie 2021
spot_img
AcasăNewsletterUSR-PLUS cere renumărarea voturilor obținute de PER la Consiliul Județean Dolj

USR-PLUS cere renumărarea voturilor obținute de PER la Consiliul Județean Dolj

Alianţa USR-PLUS de la Dolj cere renumărarea voturilor obținute de Partidul Ecologist Român (PER) la Consiliul Județean.

După votul de duminică, alianţa USR-PLUS a obţinut, potrivit ultimelor rezultate parţiale anunţate de BEC, un procent de 6,74% şi nu a obţinut niciun mandat de consilier judeţean. În schimb, PER s-a ales cu două mandate în Consiliul Judeţean Dolj, la fel ca PMP, pentru că ambele au trecut de pragul de 5%. Pentru o alianţă politică formată din două partide, pragul electoral este de 7%.

„Unde s-au dus cele 672 de voturi care țin Alianța USR PLUS sub pragul electoral de 7% pentru a trimite reprezentanți în Consiliul Județean Dolj?“, s-au întrebat reprezentanţii alianţei, într-o postare pe Facebook.

Reprezentanţii USR-PLUS vin şi cu argumente în acest sens: modul cum s-a imprimat, involuntar, ştampila pe buletinul de vot.

Gazeta de Sudhttps://www.gds.ro/
Cel mai citit cotidian regional din țară, cu peste 7.000 exemplare pe ediție, audiență de 40.000 de persoane pe ediție, apariție de luni-vineri, distribuție în toată zona Olteniei (Dolj, Olt, Gorj, Vâlcea, Mehedinți).
ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DIN ACEEAȘI CATEGORIE

- Publicitate -spot_img

ULTIMELE ARTICOLE