marți, 19 octombrie 2021
spot_img
AcasăNewsletterUSR PLUS nu mai are voie cu pancarte pe străzi în Botoșani

USR PLUS nu mai are voie cu pancarte pe străzi în Botoșani

Membrii Alianței USR PLUS nu mai au voie să defileze pe străzi cu pancarte. Biroul Electoral Județean a interzis, printr-o hotărâre adoptată vineri, pe 27 noiembrie a.c., acțiunile electorale de acest tip derulate de membrii alianței.

Totul a plecat de la o sesizare primită de Biroul Electoral de Circumscripție Județeană Botoșani din partea unui bărbat, în cursul zilei de 26 noiembrie.

În plângerea respectivă se menționa faptul că mai multe persoane, care purtau însemnele electorale ale Alianței USR-PLUS s-au poziționat pe trotuarele unor străzi din municipiul Botoșani, inclusiv la intrările municipiului, afișând pancarte cu diverse mesaje.

Cel care a făcut sesizarea se plângea de faptul că aceștia ar distrage atenția șoferilor aflați în trafic, dar și de faptul că aceste panouri sau pancarte depășesc dimensiunile maxime admise de normele legale privind materialele de propagandă electorală.

Pentru a fi mai convingător, semnatarul a atașat și o serie de fotografii cu acțiunile derulate de competitorul electoral.

Monitorul de Botoșanihttp://www.monitorulbt.ro
Singurul ziar tipărit din județul Botoșani
ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DIN ACEEAȘI CATEGORIE

- Publicitate -spot_img

ULTIMELE ARTICOLE