duminică, 24 octombrie 2021
spot_img
AcasăNewsletterUSR-PLUS vrea la Craiova alianţă doar cu PNL, împotriva Liei Olguța Vasilescu

USR-PLUS vrea la Craiova alianţă doar cu PNL, împotriva Liei Olguța Vasilescu

 Alianţa USR-PLUS de la Craiova a ieşit, ieri, la înaintare şi a anunţat că este dispusă să încheie o alianţă cu PNL şi să se creeze, astfel, o majoritate în Consiliul Local. 

PNL a obţinut la Craiova, în urma votului de duminică, nouă mandate de consilieri locali, în timp ce Alianţa USR-PLUS va avea cinci mandate.

Cu 14 consilieri din 27, alianţa PNL-USR-PLUS ar forma majoritatea în CL Craiova şi va avea puterea de decizie. De asemenea, alianţa va da şi cei doi viceprimari ai Craiovei, iar USR-PLUS a şi venit cu propunerea de viceprimar: Cezar Drăgoescu. „Este o singură variantă, aceea de a merge împreună cu PNL și am avut deja primele contacte, urmând să formăm o alianță împreună cu PNL. Alianța USR-PLUS își propune să dea unul dintre viceprimari, iar propunerea noastră este Cezar Drăgoescu”, a afirmat Gabriel Păunică, președintele PLUS Dolj.

O variantă îmbrăţişată, de altfel, şi de USR Dolj. „Să vedem partea plină a paharului, că avem cinci consilieri în CL și că vom reuși, împreună cu cei de la PNL, să avem majoritatea. Să nu uităm că timp de patru ani, PSD a avut majoritatea în CL, cu 19 consilieri”, a spus şi Lucian Săuleanu, candidatul alianţei la Primăria Craiova, care s-a clasat pe locul patru, cu circa 13% din voturi.

Gazeta de Sudhttps://www.gds.ro/
Cel mai citit cotidian regional din țară, cu peste 7.000 exemplare pe ediție, audiență de 40.000 de persoane pe ediție, apariție de luni-vineri, distribuție în toată zona Olteniei (Dolj, Olt, Gorj, Vâlcea, Mehedinți).
ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DIN ACEEAȘI CATEGORIE

- Publicitate -spot_img

ULTIMELE ARTICOLE