USR Timiș și-a ales candidații pentru alegerile parlamentare din 1 decembrie

Data:

spot_img

Cătălin Drulă, fost președinte al USR și deputat de Timiș, alături de Sorin Șipoș, secretarul general al filialei județene, deschid listele USR Timiș pentru Camera Deputaților și Senat la viitoarele alegeri.

Candidaţii pentru alegerile parlamentare din 1 decembrie au fost desemnaţi la conferinţa judeţeană a USR care au avut loc în acest weekend.

„Alegerile interne au dat o echipă puternică pentru alegerile parlamentare, determinată să continue direcţia pe care timişorenii au votat-o pe 9 iunie. Echipa USR Timiş are un obiectiv clar: să continue schimbarea profundă pe care am început-o la Timişoara şi să apere interesele Timişoarei şi ale Banatului la Bucureşti. Suntem pregătiţi să facem o diferenţă reală în modul în care este condusă ţara noastră, bazat pe respect pentru fiecare cetăţean, corectitudine şi autonomie locală”, a declarat preşedintele USR Timiş, Dominic Fritz, potrivit unui comunicat remis, duminică, Agerpres.

Citește și: Statele Unite impun sancțiuni împotriva RT și afiliaților săi pentru implicarea în operațiuni de destabilizare și influențare a alegerilor, inclusiv în Republica Moldova

Cătălin Drulă ocupă prima poziție pe lista pentru Camera Deputaților

Cătălin Drulă, deputat în funcţie, ocupă prima poziţie pe lista pentru Camera Deputaţilor. „A fost ministru al Transporturilor. În cele doar nouă luni de zile la Transporturi, Cătălin Drulă a absorbit 3,7 miliarde de euro fonduri europene, cu mult peste predecesorii săi, a deschis toate marile şantiere de infrastructură rutieră, dar a şi restructurat instituţia făcând-o mai suplă şi mai eficientă. Cătălin Drulă este primul ministru al Transporturilor care a avut curajul să elimine mafia PSD de la Metrou”, se susţine în prezentarea USR.

Pe locul al doilea se află economista Paula Romocean, preşedinte al USR Timişoara, care a reuşit în mandatul ei de consilier local să ajute proprietarii de case istorice să reabiliteze mai uşor faţadele clădirilor.

Poziţia a treia este ocupată de IT-stul Vlad Şendroiu, liderul grupului consilierilor judeţeni USR în Consiliul Judeţean Timiş, vicepreşedinte USR Timiş şi membru fondator USR Timiş. Vlad Şendroiu a reuşit în mandatul său de consilier judeţean, printre altele, să contribuie la modificarea ghidurilor de finanţare a cluburilor sportive care permit accesul facil pentru cât mai multe dintre acestea.

Citește și: AccessABILITY Expo găzduiește târgul de locuri de muncă ED&I, cu mii de oportunități de angajare pentru persoanele cu dizabilități din România

Pe locul patru este parlamentarul în funcţie Raoul Trifan, actual senator şi membru în Biroul Judeţean USR Timiş. În mandatul de senator, Raoul Trifan a propus mai multe legi unele fiind adoptate, altele care se află încă pe culoarul legislativ. Una dintre cele mai importante dintre ele este cea prin care cerea retragerea meritelor de stat condamnaţilor penal, lege de altfel respinsă de PSD&PNL, arată comunicatul.

Sorin Sipoș, pe lista candidaților la Senat

Pe lista candidaţilor la Senat sunt Sorin Şipoş, vicepreşedinte USR Timiş, membru fondator al filialei USR Timiş şi coordonatorul celor două campanii câştigătoare ale lui Dominic Fritz.

Pe locul al doilea se află politologul Alina Gîrbea, proaspăt transferată din filiala USR Diaspora şi candidata USR la alegerile europarlamentare din 9 iunie. Este urmată de Erwin Floroni, preşedintele filialei USR Lugoj şi fostul candidat la Primăria municipiului, potrivit comunicatului.

În anul 2020, USR Timiş a obţinut trei locuri în Camera Deputaţilor şi un loc în Senat. Procentul pe care USR l-a avut în judeţul Timiş a fost de 29,41%.

Citește și: SUA își reduce dependența de importurile din China, în timp ce UE pare a se îndrepta în direcția opusă

Urmăriți PressHUB și pe Google News!

(Foto: Facebook / Cătălin Drulă)

spot_imgspot_img
PressHUB
PressHUB
Cea mai răspândită rețea de presă din România!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Distribuie articolul

spot_img

Știri de astăzi

Mai multe articole similare
Related