USR Timiș stabilește listele pentru parlamentare | Express de Banat

Data:

spot_img

USR Timiș stabilește listele pentru parlamentare până la data de 21 septembrie. Cătălin Drulă și Sorin Sipoș, director de campanie al lui Fritz, ar putea deschide listele pentru Camera Deputaților, respectiv Senat.

Dominic Fritz a explicat care este motivul pentru care susține decizia ca USR să participe singură în alegerile parlamentare din iarnă.

„Am susținut-o pe Elena Lasconi în această propunere pentru că eu cred că o parte din explicație de ce în 9 iunie la nivel  național ADU a luat un scor mai prost este și faptul că sunt unii alegători ai USR care își doresc o claritate mai mare. Ca și cultură politică, trebuie să avem mai multă încredere în discernământul cetățenilor și să facem alianță mai degrabă după alegeri ca să dăm de ales cetățenilor, dar nu vă ascund un mare motiv pentru mine a fost și pentru că am foarte mare încredere în Elena Lasconi și în capacitarea ei de a coagula un electorat mult mai mare decât nucleul USR-ului”, a declarat primarul Timișoarei, Dominic Fritz, președintele USR Timiș.

Pe de altă parte, candidatura Elenei Lasconi la prezidențiale, este de părere Fritz, va ajuta și partidul să obțină un scor mai bun în alegerile generale. „Eu cred că Elena Lasconi este un candidat care are capacitatea de a atrage foarte mulți români, chiar și mulți care poate nu au votat cu USR și asta o poate face cu cât mai puține limite organizaționale…”

Continuarea, în Expressdebanat.ro

Citește și: Noua practică a instanței supreme: Orice ONG poate face plângere împotriva unei soluții de clasare a procurorilor

Urmăriți PressHUB și pe Google News!

(Sursa foto: Facebook / Dominic Fritz)

spot_imgspot_img
Express de Banat
Express de Banathttps://expressdebanat.ro/
Cotidianul online Express de Banat ce a apărut pe piața media la 15 noiembrie 2011, redă în timp real ceea ce se petrece în județul Caraș-Severin și Timiș, dar prezintă și povești de viață, performanțe sportive sau subiecte controversate, care stârnesc reacții numeroase din partea cititorilor. Express de Banat se adresează totodată mediului de afaceri, fiind aduse în atenția publicului business-uri de succes sau oportunități de afaceri. Într-o eră a internetului, promovarea produselor și serviciilor dumneavoastră pe site-ul Express de Banat înseamnă garantarea unor clienți noi și menținerea companiei în prim plan.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Distribuie articolul

spot_img

Știri de astăzi

Mai multe articole similare
Related

Prefectul județului Galați cere avizul pentru declararea stării de alertă

Prefectul județului Galați, Andreea-Anamaria Naggar, a solicitat ministrului Afacerilor...

Subsolul Spitalului de Recuperare „Sfântul Gheorghe” din municipiul Botoşani, inundat în urma ploilor torențiale

Subsolul Spitalului de Recuperare „Sfântul Gheorghe” din municipiul Botoşani...