joi, 20 ianuarie 2022
AcasăNewsletterUSR Tineret stârneşte un scandal monstru după ce a sărit în apărarea...

USR Tineret stârneşte un scandal monstru după ce a sărit în apărarea studenţilor trişori de la Drept

Cazul celor 45 de studenţi din anul I de la Facultatea de Drept a Universităţii din Bucureşti exmatriculaţi după ce au fost prinşi copiind la un examen, a stârnit scandal şi controverse în spaţiul public.

Printre cei care au aplaudat decizia s-a numărat şi judecătorul Cristi Dănileţ, fost membru în Consiliului Superior al Magistraturii, care a precizat că, în opinia sa, respectivilor ar trebui să li se dea şi “interdicţie pe cel puţini 10 ani în a mai da admitere la această facultate”.

“Felicitări conducerii Facultăţii de Drept din cadrul U.B pentru normalitatea acestei decizii şi mişcătoarele cuvinte: ‘Justiţia se învaţă din şcoală. Dacă şcoala de drept însăşi nu este fermă cu privire la valorile dreptăţii şi echităţii, justiţia nu se poate înfăptui în societate’. Aştept ca celelalte facultăţi de drept să procedeze la fel. Trişorii nu au ce să caute la Drept!”, a adăugat judecătorul.

Cristi Danileţ a revenit asupra postării cu o completare ulterioară: “Am greşit când am spus 10 ani. După ce am citit anumite comentarii şi postări ale unor tineri, cred că sancţiunea adecvată ar fi una singură: interdicţia pe viaţă de a mai candida la Drept. Drept şi furt nu pot exista în aceeaşi casă. Din fericire pt trişori (posibil viitori şpăgari şi escroci) o asemenea sancţiune nu există”.

The Epoch Times - Româniahttps://epochtimes-romania.com
"O nouă perspectivă asupra lumii noastre în schimbare"
ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DIN ACEEAȘI CATEGORIE

- Publicitate -spot_img

ULTIMELE ARTICOLE