joi, 2 decembrie 2021
AcasăNewsletterVa fi mărită capacitatea ATI la Reșița

Va fi mărită capacitatea ATI la Reșița

Spitalul Județean de Urgență Reșița, care este unitate suport COVID-19, lucrează la mărirea capacității de tratare a cazurilor grave de pacienți infectați cu SARS CoV-2, prin suplimentarea numărului paturilor de terapie intensivă destinate acestora.

Secția de Anestezie și Terapie Intensivă a Spitalului Județean de Urgență Reșița va fi destinată exclusiv bolnavilor și suspecților de COVID-19. Pentru tratarea pacienților non-COVID de pe alte secții care au nevoie de suport ATI vor fi amenajate paturi de terapie intensivă pe Secția de Oftalmologie.

Decizia reorganizării secțiilor vine pe fondul creșterii alarmante a numărului persoanelor infectate cu coronavirus în Caraș-Severin, dintre care multe ajung la spital cu forme grave ale bolii.

Potrivit raportării făcute ieri de Direcția de Sănătate Publică, pe Secția ATI a Spitalului Județean de Urgență Reșița, care are, în prezent, 5 locuri pentru COVID-19 și 6 pentru suspecți, se aflau internați 4 pacienți, alți 5 pacienți în stare gravă fiind la ATI la spitalul din Caransebeș.

Resita.rohttps://resita.ro
O publicație cu foarte mulți urmăritori, care caută să facă diferența în presa locală atacând subiecte de maxim interes pentru oraș nu copiind aceleași știri din celelalte publicații. Un ziar al reșițenilor.
ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DIN ACEEAȘI CATEGORIE

- Publicitate -spot_img

ULTIMELE ARTICOLE