Va sista Rusia complet livrarea de gaz către Germania?

Data:

Şeful Agenţiei Federale pentru Reţele din Germania, Klaus Müller, anunţă vremuri grele. Autorităţile se tem că Rusia ar putea sista complet livrarea de gaz prin Nord Stream 1.

În contextul invaziei ruseşti în Ucraina şi din cauza sancţiunilor decise de occident împotriva Moscovei, autoritatea federală de reglementare a energiei din Germania, Agenţia Federală pentru Reţele, se teme că Rusia ar urma să sisteze complet livrarea de gaz prin cea mai importantă conductă funcţională, Nord Stream 1. Întrebarea este dacă reviziile la termen, planificate să înceapă pe 11 iulie, nu se vor transforma „într-o revizie de durată”, după cum a declarat şeful autorităţii de profil din Germania, Klaus Müller pentru concernul media Funke. Dacă livrarea de gaz din Rusia „va fi redusă sau sistată din motive politice, trebuie să vorbim serios despre raţionalizare”, a mai adăugat Müller.

Continuarea, în Deutsche Welle!

Urmăriți PressHUB și pe Google News!

spot_imgspot_img
Deutsche Welle
Deutsche Wellehttps://www.dw.com/ro
Deutsche Welle este un post de radio internațional din Germania. A început să emită regulat din anul 1953. Este membru ARD. Primul program în limba română a fost difuzat de postul de radio german la 19 august 1963. Și-a încetat activitatea pe 1 ianuarie 2012. Momentan, există un site în limba română.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Distribuie articolul

spot_img

Știri de astăzi

Mai multe articole similare
Related

Cum să vopsești ouăle de Paște

Cum să vopsești ouăle de Paște, în roșu sau...

Ucraina a înăsprit legea mobilizării: Proceduri noi, amenzi, dar şi recompense

Ucraina are nevoie urgentă de soldaţi. Rada Supremă de...