Vacanţa la rulotă. Costuri, avantaje și impresii ale celor care merg în concediu într-o „casă pe roţi”

Data:

spot_img

Vacanţă la “all inclusive”, fără grija meselor şi legat de un anumit hotel sau vacanţă care îţi oferă libertate de mişcare? Printre ieşenii care îşi permit să îşi pună astfel problema, atunci când îşi fac planurile de călătorie, vacanţa cu rulota sau autorulota a devenit din ce în ce mai populară.

Mulţi vor să dea camera de hotel pe o „casă pe roţi”, după ce au auzit de la alţii că e o experienţă de neuitat, ori după ce au mai fost în concedii cu „casa după ei” şi vor să repete acest gen de călătorie. Sunt şi ieşeni care preferă să îşi cumpere astfel de vehicule, atraşi de ideea că pot petrece oricând o vacanţă inedită. Mai mult, în Iaşi s-a deschis şi un service auto unde se repară doar rulote şi autorulote, singurul din judeţ, după spusele proprietarului.

Trei adulţi şi cinci copii, îmbarcaţi într-o autorulotă închiriată, au plecat săptămâna trecută din Iaşi spre mare, înfruntând în manieră proprie valul de veşti triste despre litoralul românesc care se referă fie la mâncarea scumpă şi nu tocmai bună, fie la plajele aglomerate şi zgomotoase, fie la hotelurile care percep tarife uriaşe.

“Am campat la Corbu. Am plecat trei adulţi şi cinci copii de acasă, cu o autorulotă. Mâine ni se alătură şi soţia mea. Copiii şi femeile dorm în autorulotă, noi dormim la cort. Taxa de camping pentru autorulotă este de 30 de lei, fără alimentare cu apă şi energie. Dar autorulota are rezerve pentru trei zile. Când apa s-a terminat, am alimentat la o benzinărie, aflată la 20 de minute distanţă”, a explicat pentru Ziarul de Iaşi Mihai, unul dintre excursioniştii cu autorulota.

Continuarea în Ziaruldeiasi.ro

Citește și: DNA a capitulat în dosarele prescrise ca urmare a unei decizii a Curții Constituționale

Urmăriți PressHUB și pe Google News!

(Sursa foto: Ziaruldeiasi.ro)

spot_imgspot_img
Ziarul de Iași
Ziarul de Iașihttps://www.ziaruldeiasi.ro
Jurnalişti formaţi la şcoala sa de presă se află în poziţii de conducere în redactiile ziarelor, televiziunilor şi posturilor de radio din întreaga ţară. Ziarul are un tiraj mediu zilnic 4.133 exemplare, din care 2.410 exemplare reprezinta abonamente, este tipărit în format broadsheet, având 16-20 de pagini. Apare de luni pînă sîmbătă si are un caracter generalist. Cotidianul Ziarul de Iaşi se distribuie în judeţul Iaşi, atît în mediul urban cît şi în cel rural.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Distribuie articolul

spot_img

Știri de astăzi

Mai multe articole similare
Related