Vaccinarea bate pasul pe loc. „Eliminați gratuitatea vaccinului! Cine nu și-a făcut până acum, să plătească”

Data:

Vaccinarea anti-COVID bate pasul pe loc în România.

„Da, cam stăm. Tot mai puține persoane aleg să se vaccineze, cu toate că studiile arată eficiența vaccinării împotriva formelor moderate și severe, spitalizării și decesului”, precizează RO Vaccinare.

Pagina oficială a Platformei naționale de informare cu privire la vaccinarea împotriva COVID-19 a distribuit sâmbătă seara un mesaj primit în grupul PRO Vaccinare: “RO Vaccinare, eliminați urgent gratuitatea vaccinului. Nu se mai justifică. Cine nu și-a făcut până acum, să plătească dacă vrea protecție.

Toți oamenii, vaccinați sau nevaccinați, să primească tratament corespunzator în centrele de tratament, nu în spitale, unde ar trebui să ajungă numai cazurile foarte grave. CNAS să deconteze tratamentele numai a celor ce au luat măsuri de prevenție (vaccinare, să nu aibă amenzi pentru nerespectarea normelor sanitare etc.), iar ceilalți să primească factura la externare”.

Peste 1.000 de pacienți cu COVID-19 sunt la terapie intensivă

RO Vaccinare a și răspuns autorului mesajului:

„Cristian A.Cristian, vaccinarea este gratuită și avem centre de tratament. Din păcate, încă avem foarte mulți români internați în spitale. Sunt peste 10.000, din care 1.117 la terapie intensivă. 86.8% (970) din cei internați la terapie intensivă sunt nevaccinați.

Mai sunt persoane care pot afirma că vaccinarea nu este eficientă?”, întreabă retoric pagina oficială a Platformei naționale de informare cu privire la vaccinarea împotriva COVID-19

Roxana Stancu
Roxana Stancu
Roxana Stancu (REPER MEDIA Argeş) are 20 de ani de experiență în jurnalism. A debutat în anul 2000, în TV, iar de atunci a profesat atât în presa audiovizuală, cât și în cea scrisă (locală și națională).

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Distribuie articolul: