miercuri, 20 octombrie 2021
spot_img
AcasăDeutsche WelleVaccinul anti-Covid, nu obligatoriu, ci inevitabil

Vaccinul anti-Covid, nu obligatoriu, ci inevitabil

Discuția despre vaccinarea anti-Covid este firească, este necesară, doar că pare să fi început cu stângul. Chestiunea obligativităţii agită spiritele.

Este misiunea autorităților să reușească să inverseze acest trend printr-o campanie foarte bună de informare, de clarificare.

Organizarea campaniei de vaccinare trebuia începută, pentru că efortul logistic va fi uriaș, mai ales în cazul vaccinului produs de Pfizer, care are nevoie de condiții speciale de transport și depozitare, la temperaturi extrem de scăzute, pe care ambalajul original în zăpadă carbonică le poate asigura un timp limitat.

Lucrurile sunt și mai complicate cu atât mai mult cu cât va fi nevoie de administrarea a două doze de vaccin, la interval de două săptămâni. Deci, una peste alta, totul trebuie să meargă ca uns, ceea ce, la cum funcționează sistemul sanitar în România, nimeni nu îndrăznește să spere.

Deutsche Wellehttps://www.dw.com/ro
Deutsche Welle este un post de radio internațional din Germania. A început să emită regulat din anul 1953. Este membru ARD.Primul program în limba română a fost difuzat de postul de radio german la 19 august 1963. Și-a încetat activitatea pe 1 ianuarie 2012.Momentan, există un site în limba română.
ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DIN ACEEAȘI CATEGORIE

- Publicitate -spot_img

ULTIMELE ARTICOLE