duminică, 28 noiembrie 2021
AcasăNewsletterVaccinul anti-Covid: teorii absurde şi certuri dure pe forumurile cadrelor didactice

Vaccinul anti-Covid: teorii absurde şi certuri dure pe forumurile cadrelor didactice

Discuţiile s-au încins după ce în spaţiul public a ajuns informaţia că profesorii vor putea fi vaccinaţi cu prioritate. Scepticismul şi credulitatea multora sunt însă de-a dreptul îngrijorătoare 

În ultimele zile circulă în spaţiul public informaţia că profesorii ar putea fi vaccinaţi anti-Covid cu prioritate, iar vestea a creat rumoare pe grupurile de Facebook dedicate cadrelor didactice, mulţi dintre profesori manifestându-şi dezaprobarea.

Mai exact, o bună parte dintre profesori cred că vaccinul nu este sigur şi nu ar vrea să fie printre primele persoane vaccinate. Alte cadre didactice sunt însă încântate de veste, iar discuţiile de pe aceste grupuri au degenerat, aruncându-se inclusiv jigniri sau acuzaţii.

Modul în care profesorii privesc vaccinarea anti-Covid este un subiect important, având în vedere că şcolile sunt un vector în ceea ce priveşte o posibilă răspândire a virusului, într-o clasă fiind elevi cu părinţi care au diferite ocupaţii, de la medici la funcţionari publici sau angajaţi în diferite sectoare economice.

Ziarul de Iașihttps://www.ziaruldeiasi.ro
Jurnalişti formaţi la şcoala sa de presă se află în poziţii de conducere în redactiile ziarelor, televiziunilor şi posturilor de radio din întreaga ţară. Ziarul are un tiraj mediu zilnic 4.133 exemplare, din care 2.410 exemplare reprezinta abonamente, este tipărit în format broadsheet, având 16-20 de pagini. Apare de luni pînă sîmbătă si are un caracter generalist. Cotidianul Ziarul de Iaşi se distribuie în judeţul Iaşi, atît în mediul urban cît şi în cel rural.
ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DIN ACEEAȘI CATEGORIE

- Publicitate -spot_img

ULTIMELE ARTICOLE