duminică, 24 octombrie 2021
spot_img
AcasăNewsletterVaccinul Sputnik V, autorizat în procedură de urgență în Mexic

Vaccinul Sputnik V, autorizat în procedură de urgență în Mexic

Vaccinul Sputnik V a fost autorizat în Mexic, în procedură de urgență, potrivit viceministrului mexican al sănătății, Hugo Lopez-Gatell, potrivit Reuters.

Responsabilul măsurilor de luptă anti-covid susține că acesta are o eficacitate de 91,8%, citând un studiu din revista medicală The Lancet.

Comisia Federală pentru Protecţia împotriva Riscurilor Sanitare (COFEPRIS) din Mexic a aprobat în regim de urgenţă utilizarea vaccinului rusesc împotriva COVID-19 Sputnik V, au anunţat marţi autorităţile sanitare.

″@COFEPRIS a acordat autorizaţia pentru utilizarea de urgenţă a vaccinului Sputnik V împotriva #COVID19. Aceasta face posibil ca vaccinul să fie importat din Rusia pentru a fi utilizat în Mexic”, a scris pe Twitter Hugo Lopez-Gatell, responsabilul guvernamental pentru strategia de luptă împotriva epidemiei.

Gazeta de Sudhttps://www.gds.ro/
Cel mai citit cotidian regional din țară, cu peste 7.000 exemplare pe ediție, audiență de 40.000 de persoane pe ediție, apariție de luni-vineri, distribuție în toată zona Olteniei (Dolj, Olt, Gorj, Vâlcea, Mehedinți).
ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DIN ACEEAȘI CATEGORIE

- Publicitate -spot_img

ULTIMELE ARTICOLE