Vaccinul Sputnik V, examinat de Agenția Europeană a Medicamentelor

Agenția Europeană a Medicamentelor (AEM) a anunțat joi că a început examinarea vaccinului rusesc Sputnik V. Aceasta este o etapă crucială pentru eventuala sa utilizare în Uniunea Europeană.

„AEM a început un studiu continuu privind Sputnik V, un vaccin împotriva Covid-19 dezvoltat de centrul național rusesc Gamaleya de epidemiologie și microbiologie”, a anunțat agenția europeană, care are sediul la Amsterdam, potrivit AFP.

Autoritățile rusești, pregătite să furnizeze vaccinuri pentru 50 de milioane de europeni

Concomitent cu acest anunț, autoritățile rusești s-au declarat pregătite să furnizeze vaccinuri pentru 50 de milioane de europeni începând cu luna iunie.https://847b18639cf73f6fa0953c665b13b7c6.safeframe.googlesyndication.com/safeframe/1-0-37/html/container.html

„În urma aprobării EMA, vom fi pregătiți să furnizăm vaccinuri pentru 50 de milioane de europeni începând cu iunie 2021”, a declarat într-un comunicat Kirill Dmitriev, directorul Fondului suveran rusesc, care a contribuit la dezvoltarea acestui vaccin.

Gazeta de Sudhttps://www.gds.ro/
Cel mai citit cotidian regional din țară, cu peste 7.000 exemplare pe ediție, audiență de 40.000 de persoane pe ediție, apariție de luni-vineri, distribuție în toată zona Olteniei (Dolj, Olt, Gorj, Vâlcea, Mehedinți).

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Alte articole din aceeași categorie

Advertismentspot_img

Cele mai recente articole

Slujbă de Înviere, pe scenă, în Piața Sfatului din Brașov

Pentru a evita aglomerația, lăcașele de cult vor amenaja din timp, în afara clădirilor, mai multe puncte de distribuire a "paștilor" în pachete/punguțe de unică folosință, închise.

O victorie aliată cât o zdrobitoare înfrângere comună

Se bucură mulți de ”victoria” alianței PNL și USR PLUS, care s-au înțeles să continue coaliția. Ar fi fost decizia rațională, cred nu puțini....

POIM: Alte 10 contracte, în valoare de 146 milioane lei, pentru spitale și centre sociale

Institutul Național de Neurologie și Boli Neurovasculare din București este beneficiarul celui mai mare contract semnat în aceste zile.