Vagoane în flăcări în Gara Cluj-Napoca. O persoană a fost rănită

Data:

spot_img

Vagoane în flăcări în Gara Cluj-Napoca. Pompierii din cadrul Detașamentului 1 Cluj-Napoca au intervenit duminică dimineață pentru stingerea flăcărilor care au cuprins două vagoane staționate în Gara Cluj-Napoca, transmite Inspectoratul pentru Situații de Urgență (ISU) Cluj.

Potrivit salvatorilor, o persoană este consultată de echipajul medical, care va stabili dacă este necesar transportul la spital:

„La fața locului s-au deplasat două autospeciale pentru stingerea incendiilor, care acționează în prezent pentru stingerea flăcărilor, ce se manifestă în două vagoane dintr-o garnitura dezafectată, garată pe o linie adiacentă din Gara Cluj-Napoca. O persoană este consultată la fața locului de către un echipaj SAJ și urmează să fie stabilit dacă se impune transportul la spital”, a transmis ISU Cluj.

Citește și: Cine sunt partenerii PSD în Republica Moldova

Totodată, prin dispeceratul comun din cadrul ISU Cluj, a fost anunțată compania națională de căi ferate pentru a se opri alimentarea cu energie electrică a liniilor de înaltă tensiune situate deasupra garniturii de tren.

Un bărbat cu arsuri ușoare și suspiciuni de intoxicație cu fum fost transportat la spital.

„Incendiul a fost lichidat, iar persoana consultată, respectiv un bărbat în vârstă de aproximativ 40 de ani, a fost transportată la spital pentru îngrijiri medicale. Conform primei evaluări acesta prezenta arsuri superficiale la nivelul feței și suspiciuni de intoxicație cu fum”, a mai transmis ISU Cluj.

Cercetările preliminare arată că incendiul a pornit de la focul aprins de persoane fără adăpost, într-unul dintre vagoane, pentru a se încălzi, transmite ISU Cluj.

Continuarea, în Monitorulcj.ro

Citește și: Curtea de Apel București a ridicat sechestrul pus de DNA pe firmele lui Puiu Popoviciu

Urmăriți PressHUB și pe Google News!

(Sursa foto: ISU Cluj)

spot_imgspot_img
Monitorul de Cluj
Monitorul de Clujhttp://monitorulcj.ro
Monitorul de Cluj este cel mai important cotidian local din judetul Cluj, care apare in format tiparit si online din 1998. Ziarul tiparit apare in format standard 12 pagini, din care 4 color (luni-joi), si o editie de weekend (vineri-duminica). Continutul este preponderent comunitar (stiri si analize din domeniile administratie publica, sanatate, educatie), precum si pagini tematice (economie, mapamond, sport).

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Distribuie articolul

spot_img

Știri de astăzi

Mai multe articole similare
Related