Valea Prahovei: se circulă în coloană la Comarnic şi Buşteni, pe ambele sensuri, la finalul vacanței

Data:

Valorile de trafic rutier sunt ridicate luni, în jurul prânzului, pe drumul naţional DN 1, în Valea Prahovei, circulându-se în coloană, pe ambele sensuri, la Comarnic şi la Buşteni, anunţă Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române, citat de Agerpres.

La Comarnic se circulă în coloană de la kilometrul 105+500 până la kilometrul 107, pe sensul de mers către Braşov, respectiv de la kilometrul 109 până la kilometrul 107 pe sensul de mers către capitală. Totodată, la Buşteni, coloana de maşini este de la kilometrul 130 până la kilometrul 131, pe sensul către Braşov, şi de la kilometrul 134+800 până la kilometrul 131 pe sensul către Bucureşti.

Totodată, începând cu ora 11,20, în judeţul a fost luată măsura devierii (nivel de recomandare) circulaţiei de pe DN1, dinspre Braşov către Valea Prahovei, pe DN1A Săcele – Cheia – Ploieşti.

Cu aceeaşi oră se aplică şi devierea (nivel de recomandare) de pe DN73A Râşnov – Predeal pe DN73, fie către Braşov şi apoi spre Cheia pe DN1A, fie către Piteşti pe DN73 şi apoi spre Bucureşti pe autostrada A1, mai precizează sursa citată. (G4 Media)

Urmăriți PressHUB și pe Google News!

spot_imgspot_img
G4Media.ro
G4Media.ro
Group4 Media Freedom & Democracy este o organizatie non-profit cu sediul in Bucuresti. Scopul Asociatiei este imbunatatirea si modernizarea sistemului democratic in Romania. Asociatia este fondata de jurnalisti cu o experienta de peste 20 de ani in mass media, specializati in politica externa si interna, economie si justitie precum si in presa de investigatie. Asociatia este deschisa catre toti cei care rezoneaza cu obiectivele si valorile organizatiei.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Distribuie articolul

spot_img

Știri de astăzi

Mai multe articole similare
Related