joi, 23 septembrie 2021
AcasăNewsletterValeriu Gheorghiţă infirmă zvonurile: Între mine şi ministrul Sănătăţii nu există tensiuni

Valeriu Gheorghiţă infirmă zvonurile: Între mine şi ministrul Sănătăţii nu există tensiuni

Șeful campaniei naţionale de vaccinare a declarat că este în general „o persoană care nu are tensiuni cu nimeni şi nici nu fac ameninţări, deci nu este cazul”, când a fost întrebat dacă există tensiuni între el şi ministrul Sănătăţii, Vlad Voiculescu, dar şi dacă a ameninţat că va demisiona în cazul în care i se restrâng atribuţiile,

„Sunt discuţii punctuale pe care le-am avut cu domnul ministru legate de îmbunătăţirea activităţii strict din punct de vedere tehnic a campaniei de vaccinare. Să nu uităm că Ministerul Sănătăţii e unul dintre cele mai importante ministere în derularea campaniei de vaccinare. Comunicarea şi parteneriatul cu Ministerul Sănătăţii sunt cât se poate de bune la acest moment. Între mine şi domnul ministru nu există tensiuni”, a mai precizat Valeriu Gheorghiţă, citat de B1 TV.

Declaraţiile medicului militar vin pe fondul unor zvonuri lansate în spaţiul public de publicaţia „Adevărul”, citând surse politice potrivit cărora relaţiile dintre şeful campaniei naţionale de vaccinare anti-COVID-19, Valeriu Gheorghiţă, şi ministrul Sănătăţii, Vlad Voiculescu, ar fi tensionate. Motivul disensiunilor ar fi acela că politicianul ar da semne că îl va lăsa pe medicul militar doar cu un rol „decorativ”, în vreme ce deciziile esenţiale vor fi pasate oamenilor noului şef de la Sănătate.

The Epoch Times - Româniahttps://epochtimes-romania.com
"O nouă perspectivă asupra lumii noastre în schimbare"
ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DIN ACEEAȘI CATEGORIE

- Publicitate -spot_img

ULTIMELE ARTICOLE