joi, iunie 24, 2021
AcasăRețeaVela: Nimănui nu îi face plăcere să stea departe de cei dragi....

Vela: Nimănui nu îi face plăcere să stea departe de cei dragi. Dar mai bine nu îi vedeţi pentru 14 zile, o lună, două « ziaruldeiasi.ro

Ministrul de Interne, Marcel Vela, a subliniat, marţi seară, că este foarte importantă respectarea noilor reguli, admiţând că nimănui nu îi face plăcere să stea departe de cei dragi. “Dar, vă rugăm să înţelegeţi, mai bine nu îi vedeţi pentru 14 zile, o lună, două, decât să îi pierdeţi pentru totdeauna”, a spus Vela. El a mai spus că, dacă toată lumea acţionează corect acum, “evităm un posibil dezastru viitor”.

Ziarul de Iașihttps://www.ziaruldeiasi.ro
Jurnalişti formaţi la şcoala sa de presă se află în poziţii de conducere în redactiile ziarelor, televiziunilor şi posturilor de radio din întreaga ţară. Ziarul are un tiraj mediu zilnic 4.133 exemplare, din care 2.410 exemplare reprezinta abonamente, este tipărit în format broadsheet, având 16-20 de pagini. Apare de luni pînă sîmbătă si are un caracter generalist. Cotidianul Ziarul de Iaşi se distribuie în judeţul Iaşi, atît în mediul urban cît şi în cel rural.
ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

CELE MAI CITITE