joi, 5 august 2021
AcasăNewsletterVenituri duble! Asistente medicale la lucru în Germania, în timp ce erau...

Venituri duble! Asistente medicale la lucru în Germania, în timp ce erau pontate la serviciu, la spitalul din Lugoj

Spitalul municipal din Lugoj a înregistrat în ultima perioadă o serie de probleme legate de modul în care personalul medical își desfășoară activitatea. Mai precis, unele asistente medicale au plecat la lucru în Germania, în timp ce erau pontate la serviciu.

O practică mai puțin obișnuită a fost descoperită de către primarul Lugojului în cadrul spitalului municipal, acolo unde unele asistente medicale erau plecate la muncă în Germania, dar figurau și își luau leafa ca fiind prezente la serviciu, la spital.

„O asistentă de la spital își luase, teoretic, concediu de odihnă, practic nu, și a plecat la muncă în Germania. Am sunat-o și am rugat-o să vină a doua zi la mine și mi-a spus că nu poate să vină, că este în Germania, la lucru. Nu avea cererea de concediu înregistrată la spital, ci era lăsată la șefa dânsei, și în cazul în care cineva se sesiza, doar atunci ar fi înregistrat-o. Realitatea este că a doua zi a revenit în țară și m-a sunat că poate să vină la mine. I-am spus că nu mai este necesar, că am dovedit ce voiam să dovedesc.”, a explicat primarul Claudiu Buciu.

Express de Banathttps://expressdebanat.ro/
Cotidianul online Express de Banat ce a apărut pe piața media la 15 noiembrie 2011, redă în timp real ceea ce se petrece în județul Caraș-Severin și Timiș, dar prezintă și povești de viață, performanțe sportive sau subiecte controversate, care stârnesc reacții numeroase din partea cititorilor. Express de Banat se adresează totodată mediului de afaceri, fiind aduse în atenția publicului business-uri de succes sau oportunități de afaceri. Într-o eră a internetului, promovarea produselor și serviciilor dumneavoastră pe site-ul Express de Banat înseamnă garantarea unor clienți noi și menținerea companiei în prim plan.
ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DIN ACEEAȘI CATEGORIE

- Publicitate -spot_img

ULTIMELE ARTICOLE