Vești bune pentru românii cu credite în lei. A scăzut puternic indicele ROBOR. Rate mai mici la bănci « alba24.ro

Indicele ROBOR la 3 luni, în functie de care se calculează dobânzile la majoritatea creditelor în lei, a scăzut puternic: de la 3,24% vineri la 2,61%, luni. Este cel mai redus nivel atins din 7 mai 2018, cand ROBOR a fost 2,54%.

Și indicele ROBOR la 6 luni, în funcție de care se calculează dobanzile la creditele ipotecare, a scăzut de la 3,31% la 2,70%.

Situația a fost înregistrată după ce BNR…

partajează acest articol:
alba24.rohttp://alba24.ro
Publicație online dedicată județului Alba editată de Independent SRL din Alba Iulia. Conținut făcut de o echipă de 10 oameni de media cu experiență diversă și mare în presă.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Alte articole din aceeași categorie

Advertismentspot_img

Cele mai recente articole

Monopolul garantat de stat, brățară de aur

Guvernul a adoptat miercuri o ordonanță de urgență privind semnătura electronică pentru a obliga anumiți contribuabili să se identifice exclusiv prin intermediul certificatelor ce pot fi emise doar de către cele trei firme care au monopol în piață.

Oradea se apropie de “scenariul verde”. Datele pandemiei în Bihor, unde 62.000 de persoane au primit ambele doze de vaccin

Cele mai recente date locale privind pandemia de Covid-19 au fost trimise, vineri dimineaţa, de Instituţia Prefectului şi DSP Bihor, printr-un comunicat.

Iohannis: ”Vreau ca România să aibă educaţie de calitate, să aibă flexibilitate, să ofere oamenilor o şansă bună”

Este un fapt cunoscut că o bună educaţie îţi oferă mai multe şanse în viaţă. Este evident valabil pentru indivizi, dar trebuie să fim foarte conştienţi că e din ce în ce mai valabil pentru societăţile noastre.
partajează acest articol: