joi, 21 octombrie 2021
spot_img
AcasăNewsletterViața în Cluj-Napoca, mai ieftină cu 400 lei decât în București

Viața în Cluj-Napoca, mai ieftină cu 400 lei decât în București

Cluj-Napoca și București sunt două orașe mari din România în care prețurile pot să fie uneori exagerate. Dar unde poți să trăiești mai bine?

Din punct de vedere al prețurilor, Cluj-Napoca este mai ieftin decât București, chiar dacă unii oameni nu s-ar aștepta la asta. Totuși, viața într-un oraș mare și bine dezvoltat vine la pachet cu o serie de prețuri care pot părea uneori exagerate.

În cele mai multe aspecte, oamenii din capitala Transilvaniei duc o viața mai bună decât cei din București, potrivit datelor înregistrate pe un portal internațional. Portalul Numbeo este o bază de date globală, cu diverse statistici despre prețurile de consum raportate, ratele de criminalitate, calitatea asistenței medicale, calitatea vieții și multe altele.

În cazul în care considerați că prețurile prezentate nu sunt realiste puteți să introduceți indecși noi care vor ajuta la prezentarea unor date mai noi și exacte a costului de trai, în oricare dintre cele două orașe.

Monitorul de Clujhttp://monitorulcj.ro
Monitorul de Cluj este cel mai important cotidian local din judetul Cluj, care apare in format tiparit si online din 1998. Ziarul tiparit apare in format standard 12 pagini, din care 4 color (luni-joi), si o editie de weekend (vineri-duminica). Continutul este preponderent comunitar (stiri si analize din domeniile administratie publica, sanatate, educatie), precum si pagini tematice (economie, mapamond, sport).
ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DIN ACEEAȘI CATEGORIE

- Publicitate -spot_img

ULTIMELE ARTICOLE