duminică, 24 octombrie 2021
spot_img
AcasăLa ziActualitateViața la țară: ucisă în bătaie de fostul soț și lăsată două...

Viața la țară: ucisă în bătaie de fostul soț și lăsată două zile în casă

Fostul poliţist de frontieră Iorgu Acsinte şi-a ucis fosta soţie cu pumnii şi picioarele, în casa lor din Prisăcani, cu două zile înainte de a suna el însuşi la 112, pentru a anunţa decesul. Cazul pare unul mai complicat decât o crimă conjugală clasică.

Ancheta de la Prisăcani continuă, iar noi detalii terifiante au fost scoase la iveală de către procurorii ieşeni. Iorgu Acsinte şi-ar fi omorât fosta soţie în bătaie cu două zile înainte de a anunţa organele competente. Totul ar fi început în cursul zilei de sâmbătă, când cei doi se aflau la domiciliul comun din localitatea ieşeană. După ce a consumat băuturi alcoolice, el a început să se certe cu fosta soţie, Gabriela.

Citește articolul integral în Newsweek România

Newsweek România
Newsweek Romania duce jurnalismul de calitate la un alt nivel pe piata autohtona, cu analize si opinii pertinente despre probleme politice si economice, interne sau internationale, informatii atent selectate din lumea afacerilor, a culturii, a sporturilor sau a tehnologiei si recomandari din zona de lifestyle, de la automobile si vacante, la gadget-uri si accesorii vestimentare.
ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DIN ACEEAȘI CATEGORIE

- Publicitate -spot_img

ULTIMELE ARTICOLE