PressHUB și Humanitas vă invită pe 𝟐𝟗 𝐦𝐚𝐫𝐭𝐢𝐞, 𝐨𝐫𝐚 𝟏𝟗.𝟑𝟎, la o întâlnire #live#online cu 𝐃𝐨𝐫𝐢𝐚𝐧 𝐆𝐚𝐥𝐛𝐢𝐧𝐬𝐤𝐢 𝐢̂𝐧 𝐝𝐢𝐚𝐥𝐨𝐠 𝐜𝐮 𝐓𝐚𝐭𝐢𝐚𝐧𝐚 𝐍𝐢𝐜𝐮𝐥𝐞𝐬𝐜𝐮 𝐬̦𝐢 𝐂𝐫𝐢𝐬𝐭𝐢𝐚𝐧 𝐏𝐫𝐞𝐝𝐚 despre volumul 𝑽𝒊𝒂𝒕̦𝒂 𝒕𝒓𝒆𝒄𝒆 𝒄𝒂 𝒖𝒏 𝒈𝒍𝒐𝒏𝒕̦. 𝑴𝒆𝒎𝒐𝒓𝒊𝒊𝒍𝒆 𝒖𝒏𝒖𝒊 𝒓𝒆𝒑𝒐𝒓𝒕𝒆𝒓 𝑩𝑩𝑪, „o carte de aventuri biografice și profesionale, care face delectarea oricărui cititor preocupat de memoria istoriei trăite,“„Dorian Galbinski (Dorian Galor) a fost cel mai longeviv membru al redacției în limba română a unui post de radio celebru: BBC World Service, care a însoțit istoria celui de-al Doilea Război Mondial, a Războiului Rece și apoi a căderii Cortinei de Fier.

Martor prețios al unor evenimente politice pe care și le amintește în detaliile lor pline de umor sau încărcate de consecințe grave, autorul acestei cărți devine treptat reporterul propriei vieți. Plecat din Constanța natală în anii ’60, ajunge în Israel, se trezește în armată și în război, se desparte de părinți și rude, se căsătorește, pleacă apoi în Anglia, grație vocii radiofonice e angajat la BBC WS, participă ca translator la vizita lui Nicolae Ceaușescu la Palatul Buckingham, bea o bere cu prințul Philip.

”Îmbogățit de comunicarea cu oamenii pe care i-a cunoscut și cu experiența suferințelor, dar și a împlinirilor sale, Dorian Galbinski scrie acum această carte de aventuri biografice și profesionale, care face delectarea oricărui cititor preocupat de memoria istoriei trăite. 𝑽𝒊𝒂𝒕̦𝒂 𝒕𝒓𝒆𝒄𝒆 𝒄𝒂 𝒖𝒏 𝒈𝒍𝒐𝒏𝒕̦ își invită cititorii într-o călătorie pasionantă în trei țări și epoci, unite în urzeala unui singur destin”- a subliniat Tatiana Niculescu.

Evenimentul va fi difuzat live pe pagina de Facebook a Editurii 𝐇𝐮𝐦𝐚𝐧𝐢𝐭𝐚𝐬 și pe #𝐇𝐮𝐦𝐚𝐧𝐢𝐭𝐚𝐬𝐘𝐨𝐮𝐓𝐮𝐛𝐞: https://bit.ly/Humanitas-YouTube. Înregistrarea audio va fi ulterior disponibilă pe #𝐇𝐮𝐦𝐚𝐧𝐢𝐭𝐚𝐬𝐒𝐨𝐮𝐧𝐝𝐜𝐥𝐨𝐮𝐝: https://bit.ly/Humanitas-Soundcloud.

Cartea este disponibilă în librării, online și pe #𝐋𝐢𝐛𝐡𝐮𝐦𝐚𝐧𝐢𝐭𝐚𝐬 aici:https://www.libhumanitas.ro/viata-trece-ca-un-glont.html

partajează acest articol:

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.