sâmbătă, 28 mai 2022
AcasăNewsletterVicepreședintele USR al CJT vrea să își aleagă consilierii prin concurs

Vicepreședintele USR al CJT vrea să își aleagă consilierii prin concurs

Săptămâna viitoare, cei doi proaspeți vicepreședinți ai Consiliului Județean Timiș urmează să afle de ce domenii vor răspunde în acest mandat. Potrivit legii, fiecare are dreptul să își angajeze câte doi consilieri. Cristian Moș spune că își va alege sfătuitorii prin concurs, pe bază de competență și potrivire. 

„Și vicepreședinții vor avea consilieri. Vom vedea și în funcție de ce departamente vom avea, ce consilieri și cum îi voi alege. Va fi în funcție de necesitate. Probabil vom face un concurs, o competiție reală pentru acele posturi. Nu mă gândesc doar la oameni din USR. Mă gândesc la toată plaja. Exact ce am promovat: că vrem să aducem în administrație oameni care sunt specialiști. Nu vreau să fim acel partid care aduce pur și simplu oameni din partid să-i angajeze consilieri. Va fi un concurs unde vom decide care este cel mai competent pe acel domeniu și cu care pot eu să lucrez cel mai bine.”, a declarat Cristian Moș, vicepreședinte CJT.

Moș spune că s-ar putea ocupa, în acest mandat, de direcția tehnică din CJT și de zona de investiții. Printre proiectele pe care vrea să promoveze se numără turismul de proximitate în județ.

Express de Banathttps://expressdebanat.ro/
Cotidianul online Express de Banat ce a apărut pe piața media la 15 noiembrie 2011, redă în timp real ceea ce se petrece în județul Caraș-Severin și Timiș, dar prezintă și povești de viață, performanțe sportive sau subiecte controversate, care stârnesc reacții numeroase din partea cititorilor. Express de Banat se adresează totodată mediului de afaceri, fiind aduse în atenția publicului business-uri de succes sau oportunități de afaceri. Într-o eră a internetului, promovarea produselor și serviciilor dumneavoastră pe site-ul Express de Banat înseamnă garantarea unor clienți noi și menținerea companiei în prim plan.
ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

DIN ACEEAȘI CATEGORIE

- Publicitate -spot_img

ULTIMELE ARTICOLE