Viceprimarul Lucian Dindirică, numit la CNA | Reporter24

Data:

spot_img

Viceprimarul Lucian Dindirică, numit la CNA. Acesta a fost votat marţi de Parlament, iar mandatul său este de cinci ani.

Lucian Dindirică, viceprimar al Craiovei şi un apropiat al primarului Lia Olguţa Vasilescu, este numit de PSD din partea Senatului.

Citește și: Începe Karpatia Horse Show pe Domeniile Cantacuzino. Irina Bossy-Ghica: „Încercăm să le arătăm tuturor că, în ciuda ravagiilor comunismului, cultura, arta, esteticul și eleganța sunt în continuare prezente în această țară”

S-a ocupat de proiecte europene şi a condus Biblioteca Judeţeană

Dindirică a lucrat în presă în anii 2000, potrivit paginademedia.ro. El a fost corespondent din Craiova al posturilor Prima TV, Realitatea TV şi RFI.

În CV-ul său menţionează că după experienţa în presă s-a ocupat de proiecte europene şi a condus Biblioteca Judeţeană. Este şi profesori asociat la Universitatea din Craiova.

Citește și: Știință, nu pseudoștiință. Sofia, la 102 ani, ia lecții de astronomie de la o profesoară din Elveția. Vrea să afle de unde vine încălzirea globală și dacă stelele dispar

Parlamentul României i-a validat cei şapte membri propuşi în Coniliul Naţional al Audiovizualului de către Senat, Camera Deputaţilor, Guvern şi Preşedinţie.

Continuarea în Reporter24

Urmăriți PressHUB și pe Google News!

(sursa foto: reporter24.ro)

spot_imgspot_img
Ionut Jifcu
Ionut Jifcu
Aproape 15 ani de experienţă în presă, perioadă în care am acoperit cele mai diverse domenii, de la eveniment la politică, şi în care am văzut tot ce se putea vedea. Am bifat colaborări cu Mediafax sau Realitatea PLUS, iar de curând experimentez ce înseamnă realizarea de emisiuni TV, la un post local şi pe site-ul reporter24.info

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Distribuie articolul

spot_img

Știri de astăzi

Mai multe articole similare
Related

TIFF Oradea 2024, ediția recordurilor  | Bihoreanul

TIFF Oradea 2024, ediția recordurilor. Proiecții și vânzări de...

Spectacolul De Bergerac. Fantasmele lui Cyrano | Puterea a Cincea

Spectacolul De Bergerac. Fantasmele lui Cyrano, de Michele Santeramo, este...

A crescut numărul cazurilor de violență domestică. Monitorizarea rămâne o variantă neagreată în Galați | Viața Liberă

A crescut numărul cazurilor de violență domestică. Monitorizarea rămâne...