Victor Ciutacu a făcut o serie de declarații controversate la adresa victimelor lui Alfred Bulai | The Epoch Times

Data:

spot_img

Victor Ciutacu a făcut o serie de declarații controversate la adresa victimelor lui Alfred Bulai, în cadrul emisiunii „Punctul Culminant”: „A întins şi omul momeala unde a văzut că muşcă”.

Realizatorul TV Victor Ciutacu a făcut o serie de declaraţii extrem de controversate, în discuţiile cu invitaţii săi din emisiunea „Punctul Culminant”, la adresa victimelor presupusului agresor sexual Alfred Bulai, profesorul de sociologie de la SNSPA care este acum anchetat de procurori.

În platoul România TV au luat parte la dezbaterea despre cazul „Bulai” – care a şocat o întreagă ţară – Radu Cristescu (deputat PSD), Bogdan Ficeac (sociolog), Norica Nicolai şi Tudor Păcuraru (colonel).

Citește și: Fostul viceprimar al Slatinei, Gigi Vîlceleanu, a fost exclus din PSD | Reporter24

O parte din dialogul șocant din cadrul emisiunii „Punctul Culminant”:

Victor Ciutacu: „Deci hai să începem cu începutul. Comportamentul sexual, abuziv sau abuziv sexual, la adresa unui om, a cărui carieră, a cărui viaţă, a cărui habar n-am, depinde de tine, este de neacceptat, indiscutabil. Pe de altă parte, eu am şi nişte mici observaţii în povestea asta.

Spre exemplu, că memoria a început să le funcţioneze după nişte ani de zile domnişoarelor în cauză, că niciuna dintre ele n-am văzut să fi fost dusă cu forţa de domnul Bulai într-o încăpere, ci toate spun că s-au dus, mă rog, de spaimă, de respect, de grijă pentru viitoarea carieră academică. Eu, la 19 ani de zile, abia învăţam aleile în politehnică, domnişoara se gândea la o carieră academică, mă rog. Am avut regimuri de viaţă şi de şcoală diferite, n-am reuşit să mă ridic la nivelul fostei şcoli Ştefan Gheorghiu.

Dar! Şi aici este un mare dar, doamnelor şi domnilor. Hai să lăsăm d******i ipocrizia asta, odată la mână. Relaţii sexuale între profesori şi studenţi există de când hăul şi pârăul şi vor exista forever. Nu înseamnă că sunt acceptabile.

Doi la mână. Tot SNSPA-ul, tot Bucureştiul şi tot mediul universitar ştie despre ce s-a întâmplat la SNSPA. Iar profesorul Bulai nu este singurul în această situaţie. Şi nu este nici în SNSPA singurul caz şi nici în celelalte universităţi care se fac că plouă. Hai să fim serioşi, da? S-au făcut poveşti, cât casa, de dragoste, de ură şi de ce vreţi dumneavoastră.

Trei la mână. Şi vă mai spun ceva. Luaţi dumneavoastră traseul fătucelor despre care vorbiţi voi că apar pe Facebook şi sunt pe la diverse cabinete de demnitari, pe la diverse ministere, pe la diverse Secretariate Generale ale Guvernului, pe la diverse agenţii guvernamentale şi căutaţi-le CV-urile şi o să vedeţi, surprinză, un lucru care vă va mira. Toate vin de la SNSPA şi toate au avut aceiaşi îndrumători.”

Continuarea dialogului în Theepochtimes.ro

Citește și: Poliția Capitalei declanșează verificări împotriva lui Marius Pieleanu după dezvăluirile făcute de jurnalista Carmen Dumitrescu | Aktual24

Urmăriți PressHUB și pe Google News!

(Sursa foto: The Epoch Times – România)

spot_imgspot_img
The Epoch Times - România
The Epoch Times - Româniahttps://epochtimes-romania.com
"O nouă perspectivă asupra lumii noastre în schimbare"

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Distribuie articolul

spot_img

Știri de astăzi

Mai multe articole similare
Related

Expert Forum a lansat platforma votcorect.ro pentru alegerile prezidențiale și parlamentare din 2024

Expert Forum (EFOR) a lansat platforma votcorect.ro pentru alegerile...

Incendiu la Parlament. Vinovatul este căutat de polițiști

Incendiu la Parlament. Vinovatul este căutat de polițiști, acesta...

Roxana Mînzatu este vicepreședinte executiv al Comisiei Europene pentru „oameni, competenţă şi pregătire”

Roxana Mînzatu este vicepreședinte executiv al Comisiei Europene responsabilă...