sâmbătă, 28 mai 2022
AcasăNewsletterVictor Micula își petrece sărbătorile în libertate, cu ajutorul judecătorilor

Victor Micula își petrece sărbătorile în libertate, cu ajutorul judecătorilor

Tribunalul Bihor a amânat judecarea propunerii de arestare în lipsă formulată pe numele lui Victor Micula în dosarul în care acesta a fost trimis în faţa instanţei alături de patru poliţişti, acuzaţi că l-au protejat şi i-au permis accesul la bazele de date secrete ale MAI.

Potrivit portalului instanţei, judecătorul de drepturi şi libertăţi a dispus, luni, ca dezbaterile să fie amânate „în vederea îndeplinirii legale a procedurii de citare cu inculpatul”, în Elveţia, unde Micula s-a „refugiat” de mai bine de o jumătate de an, fiind cazat într-un apartament la un hotel de 5 stele, în care organizează petreceri cu prieteni din România și din care transmite prin rețele sociale lecții online de educație antreprenorială.

Sursele BIHOREANULUI susţin că, la dezbateri, Micula a fost reprezentat de o suită de 5 avocaţi, iar decizia de amânare s-a luat în ciuda opoziţiei procurorului, care a invocat că apărătorii nu au depus niciun document din care să rezulte că milionarul şi-a stabilit domiciliul sau reşedinţa în hotelul din Elveţia şi, ca atare, poate să se mute oricând la o altă adresă. Singura adresă la dosarul cauzei arată că Victor Micula are reşedinţa la Oradea. 

Bihoreanulhttps://www.ebihoreanul.ro/
Formatul editorial este generalist, conţinând de la ştiri şi opinii până la anchete, interviuri şi reportaje. Bihoreanul este lider local de audienţă, conform SNA şi SATI (BRAT), atât print, cât şi online, prin www.eBihoreanul.ro.
ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

DIN ACEEAȘI CATEGORIE

- Publicitate -spot_img

ULTIMELE ARTICOLE