VIDEO Fetiţe izbite în plin de un şofer începător, în timp ce mergeau după îngheţată

Data:

O fetiţă de 11 ani a murit iar prietena ei se află în stare gravă la spital după un tragic accident rutier produs ieri în localitatea Domniţa, comuna Ţibana (Iași). Fetiţele, Elena şi Alexandra, colege de clasă, mergeau să îşi cumpere îngheţată, şi se aflau pe marginea şoselei. Deodată, cele două au fost luate în plin de o maşină Audi care circula cu viteză foarte mare.

Autoturismul, condus de Catalin Dumbrava, a lovit fetele, a pus la pământ un stâlp electric, a dărâmat o poartă şi s-a oprit în curtea părinţilor Alexandrei, fata care se află în stare gravă la spital. Cele două prietene abia ieşiseră pe poartă.

Citește și: Judecătoarea care i-a eliberat pe Dragnea și pe Sile Cămătaru a decis rejudecarea dosarului afaceristului Puiu Popoviciu

“Am văzut că şoferul, băiatul a pierdut controlul volanului, a intrat în stâlp cu partea dreaptă a maşinii, a ricoşat şi s-a izbit în ele, le-a aruncat aici, apoi a intrat maşina în ogradă. Şoferul este din sat, de aici. Era cunoscut că merge cu mare viteză. Dar, ca acuma… Au plecat părinţii să vadă cum se simte fata, care este starea ei, la spital. A fost preluată cu elicopterul”, spune unchiul Alexandrei, fata care se afla aseară internată la spital în stare gravă.

Elena, prietena Alexandrei, a fost resuscitată la faţa locului, dar nu a avut nici o şansă

YouTube video

Continuarea, în Ziarul de Iași!

Urmăriți PressHUB și pe Google News!

spot_imgspot_img
Ziarul de Iași
Ziarul de Iașihttps://www.ziaruldeiasi.ro
Jurnalişti formaţi la şcoala sa de presă se află în poziţii de conducere în redactiile ziarelor, televiziunilor şi posturilor de radio din întreaga ţară. Ziarul are un tiraj mediu zilnic 4.133 exemplare, din care 2.410 exemplare reprezinta abonamente, este tipărit în format broadsheet, având 16-20 de pagini. Apare de luni pînă sîmbătă si are un caracter generalist. Cotidianul Ziarul de Iaşi se distribuie în judeţul Iaşi, atît în mediul urban cît şi în cel rural.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Distribuie articolul

spot_img

Știri de astăzi

Mai multe articole similare
Related

Cătălin Cîrstoiu: „până acum o săptămână eram un om respectat, acum sunt omul negru”  |Digi24

Cătălin Cîrstoiu: „până acum o săptămână eram un om...

Noi achiziții pentru creșterea securității României | Monitorul de Cluj

Noi achiziții pentru creșterea securității României, în contextul creșterii...