VIDEO Aproape 100 de persoane, înghesuite la coadă la vaccinare, fără măsuri de protecție. „Ne-au chemat să luăm Covid”

Scene umilitoare, sâmbătă dimineaţă, în faţa centrului de vaccinare anti-Covid-19 de la Spitalul Pelican din Oradea. Aproape 100 de bihoreni, în marea majoritate vârstnici, programați să se vaccineze anti Covid, au fost puşi să aştepte în înghesuială și frig, pe temperaturi de minus 4 grade Celsius!

Situația a fost sesizată BIHOREANULUI de un cititor, care a reclamat condițiile în care au fost chemați oamenii, în care „nu pot fi respectate reguli elementare reguli de protejare împotriva virusului”.

Cu puţin înainte de ora 9, coada s-a mai rărit, dar zeci de oameni planificați pentru ora 8 mai așteptau încă la coadă fără să ştie când le va veni rândul.

“Primul vaccin l-am făcut în clădirea spitalului, fără să fie nicio problemă. Acum, la rapel, am fost programată pentru vaccin în clădirea de lângă, a ambulanţei. Am ajuns mai devreme, iar în câteva minute s-au adunat aproape 100 de oameni, chemaţi tot pe ora 8”, a povestit o orădeancă pentru BIHOREANUL.

Femeia s-a numărat printre primii vaccinaţi. “Organizarea e foarte proastă. M-au ţinut afară în frig, am aşteptat într-o încăpere îngustă, plină de oameni, iar după vaccin abia am reuşit să ies afară. Nu există niciun circuit al persoanelor, nicio distanţare, nimic. Am venit să mă vaccinez şi nu ştiu dacă nu m-am infectat”, a spus femeia.

Bihoreanulhttps://www.ebihoreanul.ro/
Formatul editorial este generalist, conţinând de la ştiri şi opinii până la anchete, interviuri şi reportaje. Bihoreanul este lider local de audienţă, conform SNA şi SATI (BRAT), atât print, cât şi online, prin www.eBihoreanul.ro.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Alte articole din aceeași categorie

Advertismentspot_img

Cele mai recente articole

Centrul istoric al Alexandriei a devenit o ruină în așteptarea banilor europeni. Autoritățile acuză birocrația, oamenii acuză autoritățile

Centrul istoric al reședinței județului Teleorman arată de câțiva ani ca după bombardament. Pavajul e afectat serios, cârpelile de moment nu reușesc să acopere...

Pitești, încă o problemă!

La Interne se ține lanț problemele de imagine. Dacă scandalul public demite miniștri și actualul titular al portofoliului Internelor ar cam trebui să se...

Doi poliţişti, reţinuţi în dosarul morţii bărbatului brutalizat ieri, lângă Autogara Sud Piteşti

În această seară, anchetatorii au dispus reţinerea a doi agenţi de Poliţie, vinovaţi, spun anchetatorii, pentru moartea violentă a unui bărbat de 63 de...