VIDEO Care este adevărul despre minciunile Rusiei

Data:

Propagandiștii Rusiei și românii care detestă Occidentul (da, sunt și dintre acestea) nu îi pot lua deschis apărarea lui Putin.

Războiul brutal dus de armata rusă în Ucraina și faptul că încrederea românilor în Rusia este la doar 7.5%, potrivit unui sondaj INSCOP, face dificilă susținerea pe față a dictatorului de la Kremlin.

Așa încât, trolii Moscovei încearcă o relativizare a realității. „Putin e un criminal corupt, dar…”

Iar după acest „dar” urmează o serie de afirmații care să arate că nici în UE nu e mai bine, că nici NATO nu e mai nevinovat.

Demontăm, la Interviurile PressHUB, câteva dintre cele mai importante manipulări împreună cu Lucian Lumezeanu, fondator al companiei ThisPropaganda și consultant de risc politic.

spot_imgspot_img
Răzvan Chiruță
Răzvan Chiruță
Răzvan Chiruță este redactor-șef al PRESShub (presshub.ro), din ianuarie 2022. Anterior, a fost redactor-șef al revistei Newsweek România, din 2018 până în 2021, și cotidianului România liberă, între 2015 și 2017. Este absolvent de Jurnalism, în cadrul Universității „Al.I.Cuza” din Iași, și a urmat un master în Managementul instituțiilor mass-media (fără disertație) la Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării din cadrul Universității din București. Și-a început cariera la Opinia studențească, cunoscuta școală de presă din Iași. A lucrat în presa locală, apoi a devenit corespondent pentru Iași al cotidianului Evenimentul Zilei. Din 2004, a coordonat pentru șase luni secția de corespondenți a Evenimentului Zilei. A mai lucrat la săptămânalul Prezent și a colaborat cu revistele Dilema Veche și Suplimentul de Cultură. Este co-autor în volumele „Mass-media și democrația în România post-comunistă” (ed. a II-a), Ed. Institutul European, Iași, 2013, și „COVID - 19. Dimensiuni ale gestionarii pandemiei”, Editura Junimea, Iași, 2020.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Distribuie articolul

spot_img
spot_img

Știri de astăzi

Mai multe articole similare
Related