VIDEO | Castelul Corvinilor, decor pentru un antrenament unic în România realizat de pompierii alpinişti ai I.S.U. Hunedoara

Data:

Alpiniștii din cadrul ISU Hunedoara au avut două zile de foc. Astfel, ieri 16 august, au exersat salvarea victimei unui accident rutier în condițiile în care autoturismul se afla pe o pantă cu înclinație foarte mare și, conform scenariului, fără posibilitatea ca salvatorii să se apropie de vehicul pe un alt plan decât cel superior. Astăzi au continuat cu o misiune de salvare din turnul Castelului Corvinilor. Ambele exerciții au fost unice în țara noastră, prin complexitatea lor.

Ieri, alpiniștii de la ISU Hunedoara au făcut, pentru prima dată în țara noastră, un exercițiu în care au intervenit pentru salvarea unei victime, concomitent cu operațiuni de descarcerare, toate manevrele fiind executate cu salvatorii asigurați cu corzi.

Continuarea în ȘTIRILE TRANSILVANIEI

spot_imgspot_img
Știrile Transilvaniei
Știrile Transilvaniei
ȘTIRILE TRANSILVANIEI este o platformă media care și-a propus să aducă în atenția întregii Românii evenimentele de interes din Transilvania, întrucât considerăm că această parte de țară este un model de bună conviețuire, de bună guvernanță, dar și de bune practici economice.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Distribuie articolul

spot_img

Știri de astăzi

Mai multe articole similare
Related

Firma care trebuia să păzească Complexul Energetic Valea Jiului a plecat

Firma care trebuia să păzească Complexul Energetic Valea Jiului...

Magazinele nu vor fi închise în weekend. Decizia lui Ciolacu

Magazinele nu vor fi închise în weekend, a declarat...