duminică, 28 noiembrie 2021
AcasăNewsletterVIDEO Ce riscăm dacă nu se vaccinează destui români: Sars-COV 2 face...

VIDEO Ce riscăm dacă nu se vaccinează destui români: Sars-COV 2 face mutații și pandemia continuă

Doar 21,8% dintre români s-ar vaccina împotriva Covid-19 imediat ce ar avea posibilitatea, 30% ar aștepta doar după ce vor vedea dacă cei deja vaccinați nu au avut probleme, în timp ce 38,6% dintre persoanele chestionate nu vor să se vaccineze, arată Barometrul Român de Sănătate.

8% ar dori să știe mai multe informații pentru a lua decizia vaccinării.

Gradul redus de acceptare a vaccinului va face ineficientă și inutilă campania de vaccinare împotriva COVID-19 care se va desfășura în România, a arătat dr. Radu Țincu, medic de Terapie Intensivă, în cadrul Newsweek LIVE.

„Pentru ca pandemia să fie oprită, trebuie să ajungem la un grad de imunizare a populației de peste 65-70%.

Dacă în România va accepta doar 20% din populație, procesul de vaccinare va fi total insuficient. Cu 20% persoane imunizate, nu vom putea stăpâni fenomenul pandemic. Deci va trebui ca populație să se informeze și gradul de aderență să crească”, a menționat doctorul. 

Newsweek România
Newsweek Romania duce jurnalismul de calitate la un alt nivel pe piata autohtona, cu analize si opinii pertinente despre probleme politice si economice, interne sau internationale, informatii atent selectate din lumea afacerilor, a culturii, a sporturilor sau a tehnologiei si recomandari din zona de lifestyle, de la automobile si vacante, la gadget-uri si accesorii vestimentare.
ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DIN ACEEAȘI CATEGORIE

- Publicitate -spot_img

ULTIMELE ARTICOLE