VIDEO | Drulă: “Acțiunile și scandalul făcut de oamenii liderului de cartel Rădoi sunt o ultimă zvâcnire a mafiei”

Miercuri, în ziua startului evacuării spațiilor comerciale de la metrou, ministrului Transporturilor, Cătălin Drulă, l-a numit pe liderul USLM, Ion Rădoi, “lider de cartel” și a catalogat scandalul de miercuri drept “o ultimă zvâcnire a mafiei”.

Toată infrastructura de metrou este proprietate publică, a reiterat miercuri ministrul, care a precizat că acele construcții provizorii cunoscute sub numele de spații comerciale sunt ilegale sub mai multe aspecte, unul dintre ele fiind acela că nu au autorizație de funcționare.

“Firma sindicatului încasează bani fără drept”, a spus Cătălin Drulă într-o conferință de presă.

Potrivit ministrului, blocarea ilegală a metroului a fost o acţiune de tip cartel pentru păstrarea sursei puterii “ilicite” deținut de liderul USLM.

“Acţiunile de astăzi şi scandalul făcut de oamenii liderului de cartel Rădoi sunt o ultimă zvâcnire a mafiei”, a mai spus Cătălin Drulă.

Roxana Stancu
Roxana Stancu (REPER MEDIA Argeş) are 20 de ani de experiență în jurnalism. A debutat în anul 2000, în TV, iar de atunci a profesat atât în presa audiovizuală, cât și în cea scrisă (locală și națională).

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Alte articole din aceeași categorie

Advertismentspot_img

Cele mai recente articole

Slujbă de Înviere, pe scenă, în Piața Sfatului din Brașov

Pentru a evita aglomerația, lăcașele de cult vor amenaja din timp, în afara clădirilor, mai multe puncte de distribuire a "paștilor" în pachete/punguțe de unică folosință, închise.

O victorie aliată cât o zdrobitoare înfrângere comună

Se bucură mulți de ”victoria” alianței PNL și USR PLUS, care s-au înțeles să continue coaliția. Ar fi fost decizia rațională, cred nu puțini....

POIM: Alte 10 contracte, în valoare de 146 milioane lei, pentru spitale și centre sociale

Institutul Național de Neurologie și Boli Neurovasculare din București este beneficiarul celui mai mare contract semnat în aceste zile.