sâmbătă, 31 iulie 2021
AcasăNewsletterVIDEO Elena Lasconi a anunțat în noiembrie că îl dă afară pe...

VIDEO Elena Lasconi a anunțat în noiembrie că îl dă afară pe șeful Poliției Locale. Nu a reușit

Primarul din Câmpulung Muscel, Elena Lasconi, anunța în noiembrie anul trecut că îl va demite pe șeful Poliției Locale pentru că nu s-a asigurat că sunt impuse regulile anti-Covid la principala piață a orașului.

„La Câmpulung nu ne jucam cu sănătatea oamenilor. Am hotărât să închid piața centrală pentru că nu s-au respectat regulile. (…) Am eliberat din funcție pe șeful pieței, dar și pe comandantul Poliției Locale, pentru că nu a asigurat pază, dezinfectant și termometru aici la intrare, așa cum trebuia făcut”, anunța, pe Facebook, Elena Lasconi, în urmă cu trei luni.

Primarul din Câmpulung Muscel a declarat, într-un interviu pentru Newsweek LIVE, că demiterea anunțată nu a putut fi pusă în aplicare, pentru că la stat angajații sunt protejați de legi și proceduri complicate. 

Newsweek România
Newsweek Romania duce jurnalismul de calitate la un alt nivel pe piata autohtona, cu analize si opinii pertinente despre probleme politice si economice, interne sau internationale, informatii atent selectate din lumea afacerilor, a culturii, a sporturilor sau a tehnologiei si recomandari din zona de lifestyle, de la automobile si vacante, la gadget-uri si accesorii vestimentare.
ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DIN ACEEAȘI CATEGORIE

- Publicitate -spot_img

ULTIMELE ARTICOLE