joi, 9 decembrie 2021
AcasăRețeaVIDEO. Europa, dată peste cap de pandemia de coronavirus! Reșițean întors din...

VIDEO. Europa, dată peste cap de pandemia de coronavirus! Reșițean întors din Franța: „Am stat 16 ore în vamă” « expressdebanat.ro

Au trăit momente pe care nu au crezut vreodată că le vor trăi. Este vorba despre românii care s-au întors din străinătate și au rămas blocați la granița dintre Austria și Ungaria până când autoritățile din România au reușit să încheie un acord cu țara vecină.

Pandemia de coronavirus care s-a năpustit și asupra Europei a întors continentul cu susul în jos. Au fost…

Express de Banathttps://expressdebanat.ro/
Cotidianul online Express de Banat ce a apărut pe piața media la 15 noiembrie 2011, redă în timp real ceea ce se petrece în județul Caraș-Severin și Timiș, dar prezintă și povești de viață, performanțe sportive sau subiecte controversate, care stârnesc reacții numeroase din partea cititorilor. Express de Banat se adresează totodată mediului de afaceri, fiind aduse în atenția publicului business-uri de succes sau oportunități de afaceri. Într-o eră a internetului, promovarea produselor și serviciilor dumneavoastră pe site-ul Express de Banat înseamnă garantarea unor clienți noi și menținerea companiei în prim plan.
ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DIN ACEEAȘI CATEGORIE

- Publicitate -spot_img

ULTIMELE ARTICOLE