duminică, 22 mai 2022
AcasăNewsletterVIDEO Florin Cîțu, primele ambiții de lider PNL: Cu siguranță voi candida...

VIDEO Florin Cîțu, primele ambiții de lider PNL: Cu siguranță voi candida la o funcție de conducere

Premierul Florin Cîțu a declarat, miercuri, într-un interviu pentru G4Media.ro, că intenționează să candideze la Congres la altă funcție decât cea de vicepreședinte PNL, pe care o ocupă în prezent.

Cîțu a evitat să spună clar dacă va candida la funcția de președinte sau de cea de prim-vicepreședinte PNL, afirmând că va clarifica acest lucru după ce partidul va stabili data Congresului.

În opinia sa, Congresul ar trebui organizat după finalizarea campaniei de vaccinare, pentru ca alegerile interne din partid să poată fi organizate fizic, nu online. Șeful Guvernului a declarat că nu sunt adevărate informațiile care circulă în partid, potrivit cărora nu se întâlnește cu primarii partidului atunci când aceștia solicită audiențe la premier.

”Este o informație falsă, nu știu cine aruncă asemenea informații în spațiul public, nu știu de ce le aruncă. Vorbesc foarte mult cu primari, au fost în ultimele săptămâni primari din toate zonele la mine. A, că nu fac cu toți poze, că nu le public, asta este altceva”, a declarat șeful Executivului.

Cîțu a precizat că Ludovic Orban ”susține foarte mult” guvernul pe care îl conduce. 

„Bugetul a trecut prin Parlament exact cum ne-am dorit cu toții. A avut un rol important domnul președinte Orban aici, a condus foarte bine ședințele din Parlament, fără nici un fel de probleme. Este clar că susține pe față guvenarea și își dorește să avem o guvernare de succes”, a precizat Cîțu.

G4Media.ro
Group4 Media Freedom & Democracy este o organizatie non-profit cu sediul in Bucuresti. Scopul Asociatiei este imbunatatirea si modernizarea sistemului democratic in Romania.Asociatia este fondata de jurnalisti cu o experienta de peste 20 de ani in mass media, specializati in politica externa si interna, economie si justitie precum si in presa de investigatie. Asociatia este deschisa catre toti cei care rezoneaza cu obiectivele si valorile organizatiei.
ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

DIN ACEEAȘI CATEGORIE

- Publicitate -spot_img

ULTIMELE ARTICOLE