luni, 29 noiembrie 2021
AcasăRecomandateVIDEO Imagini cu puternic impact emoțional: "Am ciroză hepatică. Dacă nu mă...

VIDEO Imagini cu puternic impact emoțional: „Am ciroză hepatică. Dacă nu mă vaccinam… Doamne, mulțam că e așa!”

Imagini cu puternic impact emoțional rulează, miercuri seara, pe pagina guvernamentală Ro Vaccinare.

Este al patrulea episod din seria „Ultima stație”, realizat de Televiziunea-Medicala,care prezintă cazurile tulburătoare ale unor pacienți Covid-19 cu forme grave ale bolii.

„Ochii mari, haideți să ne trezim. Haideți, strângeți-mă de mână…”Haide, haide, sus mâna, sus…Țineți mâna sus, bravo, haideți, foarte bine, bravo!”, un medic rezident ATI încurajează un pacient pe care dorește să îl mobilizeze.

„M-am speriat, m-am panicat așa puțin… am ciroză hepatică. Dacă nu mă vaccinam… Doamne, mulțam că e așa! E nasol, e rău! Cât de cât ai o formă mai ușoară”, spune un pacient UPU, triaj Zona Roșie.” O să ne vaccinăm, cu siguranță”, spune un pacient nevaccinat aflat în Zona Roșie, UPU Timișoara.

Mesajele care însoțesc, pe pagina RoVaccinare, aceste mărturisiri sunt la fel de emoționante:

La ATI, speranța moare ultima.

La ATI e ULTIMA STAȚIE!

Citește și: 36 de ani de la moartea disidentului anticomunist Gheorghe Ursu. Justiţia îi terfeleşte post-mortem memoria (presshub.ro)

Roxana Stancu
Roxana Stancu (REPER MEDIA Argeş) are 20 de ani de experiență în jurnalism. A debutat în anul 2000, în TV, iar de atunci a profesat atât în presa audiovizuală, cât și în cea scrisă (locală și națională).
ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DIN ACEEAȘI CATEGORIE

- Publicitate -spot_img

ULTIMELE ARTICOLE