marți, 30 noiembrie 2021
AcasăNewsletterVIDEO IPS Teodosie a apărut într-un clip de prezentare a unui local...

VIDEO IPS Teodosie a apărut într-un clip de prezentare a unui local de parastase

IPS Teodosie, Arhiepiscopul Tomisului, apare într-un clip video postat pe Facebook în care este prezentat un local exclusiv pentru parastase, din Constanța. Proprietarul localului apare în același clip, spunând că vine în întâmpinarea clienţilor cu un segment nou, putând face la cerere colivă, capete, colaci şi că oferă servicii de calitate la preţuri competitive.

„Sunt diverse restaurante unde se fac și pomeni și alte evenimente. Aceasta este consacrată exclusiv pentru pomeni. E mare lucru să ai unde să faci pomană în tihnă” este mesajul transmis de IPS Teodosie în clipul video de promovare a localului de parastase.

După ce a fost acuzat că face reclamă localului privat, Arhiepiscopia Tomisului a venit joi dimineață cu un punct de vedere, transmițând că este un spațiu pus la dispoziția bisericii și că IPS Teodosie nu poate face „reclamă comercială la un spațiu al Bisericii”.

De asemenea, Arhiepiscopia Tomisului a mai adăugat că „În privința „clienților” și „prețurilor” la care Bogdan Dumitru se referă, este vorba doar de serviciul de tip catering care, așa cum se și aude, este oferit suplimentar, LA CERERE, celor ce folosesc spațiul respectiv”.

Info Sud-Esthttp://www.info-sud-est.ro
Ziar regional care acoperă subiecte din județele Constanța și Tulcea, dar și subiecte cu impact la nivel național.
ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DIN ACEEAȘI CATEGORIE

- Publicitate -spot_img

ULTIMELE ARTICOLE