miercuri, 19 ianuarie 2022
AcasăNewsletterVIDEO Joe Biden, discurs în lacrimi la plecarea din statul Delaware spre...

VIDEO Joe Biden, discurs în lacrimi la plecarea din statul Delaware spre Washington, unde preia funcția de președinte al SUA

Joe Biden, președintele ales al SUA, a susținut astăzi un discurs la plecarea din statul natal, Delaware, spre Washington, unde va depune jurământul de șef al statului.

Biden le-a mulțumit localnicilor, prietenilor și familiei sale, iar discursul său a fost punctat cu momente emoționale, în care președintele ales s-a oprit ca să-și șteargă lacrimile, potrivit ABC News.

”Iertați-mi emoția, dar când voi muri, Delaware va rămâne înscris în inima mea și inimile tuturor. Vă mulțumesc, ați fost alături de noi la bine și la rău”, a spus Biden la sediul Gărzii Naționale din New Castle County.

El a vorbit și despre dispariția fiului său, Beau Biden, care a murit de cancer în 2015 la doar 46 de ani, spunând că și-ar fi dorit să-l vadă pe acesta președintele SUA.

G4Media.ro
Group4 Media Freedom & Democracy este o organizatie non-profit cu sediul in Bucuresti. Scopul Asociatiei este imbunatatirea si modernizarea sistemului democratic in Romania.Asociatia este fondata de jurnalisti cu o experienta de peste 20 de ani in mass media, specializati in politica externa si interna, economie si justitie precum si in presa de investigatie. Asociatia este deschisa catre toti cei care rezoneaza cu obiectivele si valorile organizatiei.
ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DIN ACEEAȘI CATEGORIE

- Publicitate -spot_img

ULTIMELE ARTICOLE