sâmbătă, 28 mai 2022
AcasăNewsletterVIDEO Judecătoarea Camelia Bogdan: Mi-e milă de Ciuvică. Voiculescu îl finanțează ilegal...

VIDEO Judecătoarea Camelia Bogdan: Mi-e milă de Ciuvică. Voiculescu îl finanțează ilegal pe Gâdea

Camelia Bogdan, judecătoarea exclusă de două ori din magistratură pentru că l-a condamnat la închisoare pe Dan Voiculescu, a obținut o victorie importantă la CEDO. Curtea Europeană a Drepturilor Omului a stabilit că magistratul nu a avut parte de judecată echitabilă.

Curtea Europeană a Drepturilor Omului a stabilit că magistratul nu a avut parte de o judecată echitabilă în România, când a fost exclusă prima dată din magistratură de către Consiliul Superior al Magistraturii, și i s-a încălcat dreptul de acces la o instanță, pentru a contesta decizia CSM.

La scurt timp după ce hotărârea CEDO a devenit publică, Mugur Ciuvică a ieșit public și a susținut că judecătoarea care l-a condamnat la închisoare pe Dan Voiculescu minte în legătură cu succesul de la Strasbourg. 

Mugur Ciuvică a ales, însă, din hotărârea judecătorilor europeni doar acele cereri ale Cameliei Bogdan care au fost respinse, ignorând complet fondul deciziei CEDO, care confirmă nedreptatea la care a fost supusă judecătoare.

Newsweek România
Newsweek Romania duce jurnalismul de calitate la un alt nivel pe piata autohtona, cu analize si opinii pertinente despre probleme politice si economice, interne sau internationale, informatii atent selectate din lumea afacerilor, a culturii, a sporturilor sau a tehnologiei si recomandari din zona de lifestyle, de la automobile si vacante, la gadget-uri si accesorii vestimentare.
ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

DIN ACEEAȘI CATEGORIE

- Publicitate -spot_img

ULTIMELE ARTICOLE